Aanmelden Voor Windows Live

Inhoudsopgave:

Aanmelden Voor Windows Live
Aanmelden Voor Windows Live

Video: Aanmelden Voor Windows Live

Video: Aanmelden Voor Windows Live
Video: Windows Live Mail Installeren 2024, Mei
Anonim

Met een Windows Live-account kunt u verschillende diensten van Microsoft gebruiken. Met Windows Live kunt u bestanden delen, Windows Mobile-apparaten gebruiken en persoonlijke gegevens opslaan. Om een account te registreren, kunt u de officiële Microsoft-website gebruiken.

Aanmelden voor Windows Live
Aanmelden voor Windows Live

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële Microsoft-website door het adres in het browservenster in te voeren. Selecteer de sectie Windows Live-accountregistratie.

Stap 2

Wacht tot de pagina klaar is met laden en voer de gevraagde gegevens in. Vul uw naam en geboortedatum in de daarvoor bestemde vakken op het formulier in. Voer uw actieve e-mailadres in. U kunt ook een nieuw adres voor uw account registreren door het item "Registreren" op deze pagina te selecteren.

Stap 3

Vul alle overige benodigde gegevens in: stel je wachtwoord in en voer de code uit de afbeelding in. Lees de voorwaarden van de gebruikersovereenkomst en privacyverklaring. Om de procedure te voltooien, klikt u op de knop "Ik accepteer" en wacht u tot u een bericht ontvangt over een succesvolle registratie.

Stap 4

Als u tijdens het invullen van het formulier een bestaand e-mailadres hebt opgegeven, moet u dit bevestigen. Ga hiervoor naar het door u opgegeven e-mailadres en klik op de link in de brief van Microsoft. Wacht op het bericht dat uw e-mailadres is geverifieerd. Daarna kunt u uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren op de inlogpagina. De registratieprocedure is voltooid.

Stap 5

Als u uw wachtwoord verliest, kunt u uw account altijd herstellen. Ga hiervoor naar de aanmeldingspagina van Microsoft-services en beantwoord de beveiligingsvraag die u tijdens de registratie hebt gesteld. Als u een telefoonnummer aan uw Windows Live ID hebt gekoppeld, kunt u dit voor herstel gebruiken door de juiste optie te selecteren. U ontvangt een sms met een code op uw telefoon, die u moet invoeren in het formulier dat op de website staat aangegeven.

Aanbevolen: