Een Pop-upvenster Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Pop-upvenster Verwijderen
Een Pop-upvenster Verwijderen

Video: Een Pop-upvenster Verwijderen

Video: Een Pop-upvenster Verwijderen
Video: How To Disable Pop Ups in Google Chrome 2020 2024, April
Anonim

Iedereen die ervaring heeft met internet weet hoe soms pop-ups die plotseling op webpagina's verschijnen en die niet altijd gemakkelijk en snel te verwijderen zijn, de normale netwerkactiviteit verstoren. Er zijn verschillende manieren om pop-ups te verwijderen.

Een pop-upvenster verwijderen
Een pop-upvenster verwijderen

instructies:

Stap 1

De meeste moderne browsers ondersteunen scripts die verschillende pop-upvensters blokkeren, die zijn gemaakt met zowel pop-up- als pop-undertechnologieën. Om ongewenste pop-ups in uw browser te blokkeren, opent u het venster Extra, opent u vervolgens het instellingenmenu en stelt u de blokkerende ongewenste vensters in. Elke moderne browser heeft deze functie. Het is niet moeilijk om pop-upvensters te blokkeren met deze technologie, maar pop-undervensters en banners zijn niet zo eenvoudig om mee om te gaan.

Stap 2

Als u een dergelijke banner wilt blokkeren, moet u weten van welke site deze eigenaar is. Open uw browserinstellingenmenu en zoek het tabblad met geblokkeerde inhoud. Voeg de site waarnaar de banner leidt toe aan de zwarte lijst - door deze te blokkeren, blokkeert u standaard de pop-underbanner. Ook worden alle advertenties van de eigenaar van deze site op uw IP-adres geblokkeerd.

Stap 3

U kunt ook de bekende plug-in AdBlock Plus gebruiken om advertentiebanners te blokkeren. Installeer deze plug-in in uw browser en wanneer u een ongewenste banner ziet, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u AdBlock in het contextmenu. De banner wordt toegevoegd aan de lijst met geblokkeerde advertenties.

Stap 4

Bovendien filtert de plug-in de meeste banners zelf, volgens het ingestelde filter. U kunt op elk moment nieuwe filters en lijsten toevoegen in de plug-in-instellingen. Deze plug-in werkt in de Mozilla Firefox-browser en daarnaast is er ook een NoScript-extensie voor deze browser, die scripts en flash-elementen op alle webpagina's blokkeert.

Aanbevolen: