Hoe U Banners Kunt Maken

Inhoudsopgave:

Hoe U Banners Kunt Maken
Hoe U Banners Kunt Maken
Anonim

Een banner is een effectieve online advertentietool die alomtegenwoordig is op internet. Zijn taak is om nieuwe bezoekers naar de pagina van de adverteerder te trekken. Daarom wordt aanbevolen om het op thematische bronnen te plaatsen.

Hoe u banners kunt maken
Hoe u banners kunt maken

instructies:

Stap 1

De banner moet allereerst de aandacht trekken, opvallen voor potentiële klanten. Om het zo te maken, kunnen verschillende effecten worden gebruikt - animatie, soundtrack, enz. Maar meestal zijn de makers van online advertenties beperkt tot het wijzigen van statische frames, die kunnen worden georganiseerd in Adobe Photoshop. Om een "live" foto te krijgen, moet u het eindresultaat converteren naar gif-formaat met behulp van de "Opslaan voor web"-functie.

Stap 2

Start de grafische editor, ga naar het menu Bestand en selecteer de opdracht Nieuw als u een geheel nieuwe banner wilt maken. U zou een kant-en-klare afbeelding moeten hebben, op basis waarvan u een geanimeerde afbeelding gaat maken - open deze in het programma en pas de bestandsinstellingen aan in "Afbeelding" - "Afbeeldingsgrootte". U kunt de parameters voor de nieuwe banner instellen in het venster dat wordt geopend, dat zal verschijnen als reactie op de opdracht "Nieuw". Geef de lengte en breedte in pixels. De naam van de laag en andere attributen zijn niet zo belangrijk, maar als, volgens het idee van de auteur, transparante en semi-transparante lagen worden gebruikt, stel dan in het veld "Achtergrondinhoud" de waarde "Transparant" in.

Stap 3

Maak de eerste laag die de gebruiker ziet wanneer de webpagina wordt vernieuwd. Je hebt een werkbalk aan de linkerkant en een menu aan de bovenkant van het venster. U kunt de laag ook in het paneel rechtsonder bewerken door de functie Converteren naar slim object te selecteren en vervolgens op de laag te dubbelklikken.

Stap 4

Zodra u klaar bent met het werken aan de afbeelding, maakt u verschillende nieuwe lagen: hun aantal moet gelijk zijn aan het aantal frames. Gebruik verschillende vormen om de afbeelding van elke vorm te veranderen. Om toegang te krijgen tot het werk op de laag, selecteert u het in het rechterpaneel en laat u de oogmarkering er tegenover staan - op deze manier ziet u de wijzigingen in een enkel element.

Stap 5

Wanneer u klaar bent met het werken aan de lagen, opent u de animatieschaal ("Venster" - "Animatie"). Klik erop "Geselecteerde frames dupliceren" zo vaak als je frames hebt gepland. Gebruik de labels in het rechterpaneel en markeer de schaalelementen met de muis om elk frame toe te wijzen aan een afzonderlijke laag.

Stap 6

De tijd instellen. Klik hiervoor met de muis op elk frame en selecteer de gewenste waarde. Bekijk de resulterende versie en sla deze op voor het web. De banner is klaar en het enige dat overblijft is om hem op de site te installeren.

Aanbevolen: