Software Verkopen?

Inhoudsopgave:

Software Verkopen?
Software Verkopen?

Video: Software Verkopen?

Video: Software Verkopen?
Video: Software ontwikkelen u0026 verkopen (3x succes) 2024, April
Anonim

Heb niet het gevoel dat u een ervaren programmeur of marketeer moet zijn om uw software te verkopen. Dit is een diepe misvatting, want als je geen beginner bent en al weet hoe je programma's moet schrijven, kun je ze misschien wel verkopen. Natuurlijk heeft dit bedrijf zijn eigen problemen, maar als u ze overwint, kunt u goed geld verdienen.

Software verkopen?
Software verkopen?

Noodzakelijk

Internet, computer, programma's te koop

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst wat u wilt verkopen en tegen welke prijs. Evalueer de relevantie van de software die je hebt gemaakt en de voorstellen van concurrenten. Als uw product niet opvalt, maak het dan aantrekkelijker voor de koper - voeg gratis updates toe, enkele leuke broodjes, enz.

Stap 2

Bepaal hoe u de betaling voor uw product ontvangt. Een van de manieren is via WebMoney. Om dit te doen, registreert u zich op hun officiële website (https://www.webmoney.ru/) en start u uw eigen virtuele portemonnee. Een andere manier is via een bank. Open hiervoor een persoonlijke rekening bij de bank en stuur de gegevens naar uw klanten om de goederen te betalen.

Stap 3

Bepaal nu waar u het artikel te koop aanbiedt. Er zijn meerdere opties. De eerste is om de in het publieke domein verkochte software op een van de registrars te zetten (of het is mogelijk op meerdere tegelijk), bijvoorbeeld op https://www.v-share.com/. Blokkeer het gebruik van programma's met code om illegaal gebruik te voorkomen. Nadat het geld op de rekening is bijgeschreven, stuurt u de klant de ontgrendelingscode van het programma.

Stap 4

Een andere optie is om een online winkel te creëren via een speciale internetdienst (bijvoorbeeld via https://www.insales.ru/) en uw software daar te koop aan te bieden. Deze site biedt zijn gebruikers geweldige mogelijkheden om hun winkels op het netwerk te creëren. Pas het aan volgens uw vereisten. Maak op dezelfde plaats een catalogus met te koop aangeboden goederen en definieer een betalingsmethode. Als je het nodig hebt, maak dan een advertentie aan en vind potentiële kopers.

Stap 5

De laatste optie is om je eigen website met je eigen handen te maken. Het kan een ingewikkeld en tijdrovend proces zijn, maar het is goedkoper en handiger. Verkoop meerdere exemplaren van uw programma's en dit zal de hosting volledig betalen, en de problemen van de site vallen op de schouders van de providers. Ontwerp het als een online winkel, maak het gemakkelijk voor klanten, zorg ervoor dat u de betalingsmethoden specificeert. Creëer bescherming tegen hacking - dit biedt de garantie dat de door u ontwikkelde software enige tijd niet zonder uw medeweten op het netwerk verschijnt.

Aanbevolen: