Hoe Een Virus Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Virus Uit Te Schakelen
Hoe Een Virus Uit Te Schakelen

Video: Hoe Een Virus Uit Te Schakelen

Video: Hoe Een Virus Uit Te Schakelen
Video: How to Disable or Enable Windows Defender on Windows 10 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers ervaren een nieuwe aanval op hun pc en stellen zichzelf de vraag: "Hoe kunnen ze het virus uitschakelen?" Het antwoord op deze vraag is eenvoudig: u moet antivirus inschakelen. Onder het enorme aantal antivirusprogramma's dat hun ontwikkelaars ons vandaag aanbieden, vielen verschillende leiders, bewezen en populair, op. Laten we eens kijken naar het installatiepad van avast!

Bescherm uw pc tegen malware
Bescherm uw pc tegen malware

Noodzakelijk

U hebt internettoegang en avast

instructies:

Stap 1

Ga naar de website van de antivirusontwikkelaar op www.avast.ru, vult u een eenvoudig registratieformulier in en klikt u op de optie "Formulier verzenden"

Stap 2

Wees dan niet lui en koop de avast! Met de sleutel werkt je antivirus niet als demoversie van twee maanden, maar voor meer dan een jaar.

Stap 3

Om de sleutel daar op de website van de ontwikkelaar te krijgen, volgt u de link "Registreren en verkrijgen van een sleutel voor de Home Edition".

Stap 4

Vul in het aanmeldformulier om de sleutel te ontvangen twee keer je e-mailadres in. Het opgegeven adres moet functioneel zijn.

Stap 5

Ga na het beëindigen van de registratie naar je mailbox. U ontvangt een brief met als onderwerp “Avast! Registratie - het zal uw licentiesleutel bevatten.

Stap 6

Ga opnieuw naar de avast!-ontwikkelaarswebsite, ga naar het gedeelte Downloaden en volg de keten om avast! 4 Home-editie.

Stap 7

Klik op "Uitvoeren" of sla het installatiebestand op uw pc op. De installatie van het programma is vrij standaard en gebruiksvriendelijk.

Stap 8

Na de installatie - herstart je computer. U ziet het welkomstvenster van Avast!

Stap 9

Klik met de rechtermuisknop op het avast!-pictogram, selecteer de optie "Over avast!", klik op de knop "Licentiesleutel" en typ de sleutel in die u in de brief hebt ontvangen. Avast! zijn werk begonnen.

Aanbevolen: