Hoe Toegang Te Krijgen Tot Poorten

Inhoudsopgave:

Hoe Toegang Te Krijgen Tot Poorten
Hoe Toegang Te Krijgen Tot Poorten

Video: Hoe Toegang Te Krijgen Tot Poorten

Video: Hoe Toegang Te Krijgen Tot Poorten
Video: Toegang tot Pirate Bay 🔥: Hoe omzeil je The Piratebay blokkade? 2024, April
Anonim

Een van de lastige problemen bij het maken van programma's voor het werken met randapparatuur is het organiseren van programmatoegang tot computerpoorten. Als u in de programmeertaal Basic schrijft, helpt Microsoft Visual Studio 2005 u met dit probleem. Als u nog niet eerder in deze omgeving hebt geprogrammeerd, download en installeer dan het programma.

Hoe toegang te krijgen tot poorten
Hoe toegang te krijgen tot poorten

Noodzakelijk

het internet

instructies:

Stap 1

Start Microsoft Visual Studio 2005. Deze software wordt standaard samen met het besturingssysteem op een pc geïnstalleerd. Je vindt het via het menu "Start". Maak een nieuw project aan via het menu "Bestand" - "Nieuw" - "Project". Geef Windows op als het objecttype en selecteer in de groep Sjablonen Consoletoepassing.

Stap 2

Maak de SendSerialData- en ReceiveSerialData-methoden met behulp van de volgende opdracht (u moet deze in de methode specificeren): com1 gebruiken As IO. Ports. SerialPort = _ My. Computer. Ports. OpenSerialPort ("COM1") Lezen kan worden gedaan met de com1. ReadLine () methode - com1. WriteLine (data) Vergeet niet om de poort aan het einde van de methode te sluiten met de com1. Close () procedure.

Stap 3

Zorg voor een procedure om te beginnen met lezen of schrijven op verzoek van de gebruiker of anderszins. De lanceringsimplementatie kan later worden uitgebreid, na het testen van het programma met seriële poorten. Voor nu is het voldoende om vanaf de console te starten. Start het programma met behulp van de menuknoppen of door op CTRL + F5 op uw toetsenbord te drukken. Corrigeer eventuele fouten als ze tijdens het testen zijn opgetreden.

Stap 4

Raadpleeg de handleidingen in de basistaal voor meer informatie. U kunt vergelijkbare oplossingen voor dit probleem vinden op de thematische sites over Basisprogrammering. U kunt ook Help-informatie vinden op de Microsoft-website. Over het algemeen kunnen we zeggen dat het niet zo eenvoudig is om toegang te krijgen tot de poorten van een computer, aangezien dergelijke bewerkingen een bepaalde vaardigheid vereisen om op een pc te werken, evenals om met internetsystemen te werken. Probeer niet alle poorten te openen, omdat uw computer volledig kwetsbaar is op het netwerk, wat ernstige gevolgen kan hebben.

Aanbevolen: