Hoe Ip Te Doden

Inhoudsopgave:

Hoe Ip Te Doden
Hoe Ip Te Doden

Video: Hoe Ip Te Doden

Video: Hoe Ip Te Doden
Video: Как поработить человечество ►1 Прохождение Destroy all humans! 2024, Mei
Anonim

Vaak worden internetgebruikers geconfronteerd met een situatie waarin ze dringend hun IP-adres moeten wijzigen. Dit is meestal vereist in het geval van een verbod op chats, forums en andere bronnen, wanneer de computer van de gebruiker een statisch adres heeft. Het probleem wordt opgelost door speciale programma's te gebruiken waarmee u het computeradres op internet met één klik kunt wijzigen. In feite kan de situatie worden opgelost zonder speciale software, maar deze procedure is te tijdrovend. Dit is vooral onhandig wanneer een dergelijke operatie herhaaldelijk moet worden uitgevoerd.

Hoe ip te doden
Hoe ip te doden

Noodzakelijk

Proxy Switcher of andere software voor hetzelfde doel

instructies:

Stap 1

Download het Proxy Switcher-programma naar uw computer. Dit is overigens lang niet de enige software die het IP-adres van een computer wijzigt. De meeste werken volgens hetzelfde principe. Voltooi het installatieproces.

Stap 2

Voer het geïnstalleerde programma uit. U krijgt een dialoogvenster waarin zich op het bovenste paneel verschillende pictogrammen bevinden waarmee u moet werken. Klik op de vierkante blauwe knop, dit is de derde op rij van links.

Stap 3

Vervolgens begint het downloaden van de lijsten met beschikbare proxyservers van de site, meestal duurt dit onderdeel ongeveer 15 minuten. Als het langer duurt, stop dan zelf de procedure door op het icoon met een kruisje te klikken.

Stap 4

Controleer vervolgens de gedownloade lijst op de aanwezigheid van momenteel actieve proxyservers, aangezien vaak blijkt dat de meeste posities in de resultaten inactief zijn. Klik hiervoor op het groene pijlpictogram. Het verwijderen van relevante resultaten is het langste punt in de hele operatie, die enkele uren kan duren.

Stap 5

Bekijk de resultaten: de map "Dead" bevat de lijsten met dode servers, de map "Alive" bevat de actieve en de map "Private" bevat de lijst met privéproxyservers.

Stap 6

Kopieer de sitenamen van de laatste twee mappen naar een tekstbestand. Dit gaat als volgt: klik eenmaal op de gewenste sectie, deze wordt in kleur gemarkeerd. Selecteer vervolgens Bewerken, dan Alles selecteren, dan Bewerken en opnieuw kopiëren. Plak in Kladblok de gekopieerde resultaten door op Ctrl + V te drukken. Gebruik nooit resultaten uit de map "Dangerous".

Stap 7

Selecteer de sectie met geldige adressen. Zoek de proxyserver die u nodig hebt en klik met de rechtermuisknop op de regel met de naam. Selecteer "Overschakelen naar deze proxy".

Aanbevolen: