Hoe Te Zien Wat Er Onder De Sterretjes Staat

Inhoudsopgave:

Hoe Te Zien Wat Er Onder De Sterretjes Staat
Hoe Te Zien Wat Er Onder De Sterretjes Staat

Video: Hoe Te Zien Wat Er Onder De Sterretjes Staat

Video: Hoe Te Zien Wat Er Onder De Sterretjes Staat
Video: Waarom zie je sterretjes als je plots recht staat? 2024, April
Anonim

Wij allemaal, de gelukkige eigenaren van onze eigen pc's, gebruiken een zeer groot aantal wachtwoorden in ons "computerleven". In de regel proberen we wachtwoorden te kiezen in overeenstemming met onze associaties, bekende woorden, gedenkwaardige uitdrukkingen. En we denken dat we zo'n wachtwoord zeker zullen onthouden. Maar die was er niet! De meesten van ons hadden te maken met het feit dat een ogenschijnlijk vrij eenvoudig wachtwoord niet onthouden wil worden en ons slechts spottend aankijkt met zijn "sterretjes". Als u een dergelijk probleem heeft ondervonden, zult u geïnteresseerd zijn om te weten hoe u kunt zien welk wachtwoord verborgen is onder de "sterretjes".

Asterisk Key zal elke ontsleutelen
Asterisk Key zal elke ontsleutelen

Noodzakelijk

Om het vergeten wachtwoord achter de *******-pictogrammen te ontsleutelen, hebt u het magische programma Asterisk Key nodig. Dit programma is speciaal ontworpen en wordt gebruikt om wachtwoorden te "kraken" die verborgen zijn onder de sterretjes

instructies:

Stap 1

Download deze gratis software en installeer deze op uw pc. Asterisk Key heeft een zeer vriendelijke, eenvoudige en intuïtieve interface, je kunt het zelf doen zonder extra instructies of hulp.

Stap 2

Start Asterisk Key en open meteen tegelijkertijd het venster waarin u het vergeten wachtwoord moet openen. Asterisk Key zal het dashboard voor u openen.

Stap 3

Klik op de optie 'Herstellen'. Op dit moment begint de verwerking van het venster waarin het wachtwoord versleuteld met sterretjes zich bevindt.

Stap 4

Aan het einde van het "onthouden"-proces zal Asterisk Key het wachtwoord onthullen dat verborgen was door de ******-pictogrammen.

Aanbevolen: