Hoe Het Wachtwoord Te Zien In Plaats Van Sterretjes

Inhoudsopgave:

Hoe Het Wachtwoord Te Zien In Plaats Van Sterretjes
Hoe Het Wachtwoord Te Zien In Plaats Van Sterretjes

Video: Hoe Het Wachtwoord Te Zien In Plaats Van Sterretjes

Video: Hoe Het Wachtwoord Te Zien In Plaats Van Sterretjes
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, April
Anonim

Alle internetgebruikers willen hun wachtwoorden van sociale netwerken, ICQ, mail en verschillende sites veilig bewaren. Soms zijn onze wachtwoorden zo complex dat er typefouten optreden. in plaats van symbolen zien we sterretjes. En het komt ook voor dat we het wachtwoord vergeten dat Windows heeft opgeslagen, en we zien dezelfde sterretjes in het invoerveld. Hoe kunt u in dergelijke gevallen het wachtwoord zien in plaats van sterretjes?

Hoe het wachtwoord te zien in plaats van sterretjes
Hoe het wachtwoord te zien in plaats van sterretjes

instructies:

Stap 1

Eerdere versies van Internet Explorer boden de optie "Wachtwoord weergeven". Deze optie was beschikbaar in de beveiligingsinstellingen van de browser. Tegenwoordig zijn de zaken echter veel eenvoudiger.

Er zijn veel programma's om het wachtwoord te markeren wanneer u de muisaanwijzer over het wachtwoordinvoerveld beweegt. Onder de gespecialiseerde software zijn er veel betaalde programma's, maar er zijn ook gratis versies. Dit zijn programma's zoals Password Spectator, IE Asterisk Password Uncover, Password Decryption, Windows Password Recovery Software. Al deze programma's nemen niet veel ruimte in beslag op de harde schijf, ze worden als een icoon in de kloklade geplaatst en kunnen wachtwoorden uit tekstvelden halen, tekst tonen in plaats van sterretjes, of een wachtwoord tonen wanneer je met de muis over de sterretjes beweegt.

Stap 2

IE Asterisk Password Uncover helpt bij het bekijken van wachtwoorden in ActiveX-besturingselementen en IE-browser.

Wachtwoorddecodering helpt u uw wachtwoord te herstellen als u uw login onthoudt, zonder enige hacktechnieken.

Password Peeper 1.0 geeft geen wachtwoord, maar biedt Windows nog steeds de mogelijkheid om het wachtwoord met sterretjes te markeren. Wanneer u echter met de muis over het wachtwoordveld beweegt, verschijnt er een klein venster met de decodering van de wachtwoordtekst.

Aanbevolen: