Hoe U Uw Kalender Kunt Maken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Kalender Kunt Maken
Hoe U Uw Kalender Kunt Maken

Video: Hoe U Uw Kalender Kunt Maken

Video: Hoe U Uw Kalender Kunt Maken
Video: #1 Excel Eenvoudige Kalender Maken | Maand per blad | Unieke datum 2024, Mei
Anonim

Een DIY-kalender is een prachtig en creatief cadeau. U kunt nuttige informatie in de kalender plaatsen, rekening houden met de hobby's van de ontvanger van het geschenk en eenvoudig een mooie foto naar keuze vereeuwigen.

Je eigen ontwerper
Je eigen ontwerper

Noodzakelijk

  • - computer
  • - Foto
  • - speciaal programma

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om een kalender te maken, is door speciale kalendersoftware te gebruiken. Om dit te doen, moet u het downloaden en installeren op uw computer.

Stap 2

Nadat u het programma heeft gestart, moet u een afbeelding selecteren die de kalender zal versieren. Houd er echter rekening mee dat vooraf ingestelde kalenderontwerpen soms vooraf ingestelde gekleurde achtergronden gebruiken die mogelijk niet overeenkomen met de basiskleur van de geselecteerde afbeelding.

Stap 3

U moet ook beslissen over de oriëntatie van de foto - landschap of portret. De grootte van het blok met maanden zal hiervan afhangen.

Stap 4

Sommige programma's hebben een extra functie waarmee u uw eigen vakanties kunt kiezen. Het is heel interessant wanneer bijvoorbeeld de verjaardagen van het hele gezin als feestdag in de kalender worden gemarkeerd. Het blijkt een heel persoonlijke exclusieve kalender te zijn.

Stap 5

Vervolgens wordt het ontwerp geselecteerd, de voorbereide afbeelding wordt daar ingevoegd en de kalender wordt op de computer opgeslagen. De voltooide afbeelding van de kalender kan in de vorm van een achtergrond op het bureaublad worden geplaatst of als een grote foto worden afgedrukt en in een frame worden geplaatst.

Aanbevolen: