Hoe Onderstreping Van Links Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Onderstreping Van Links Te Verwijderen
Hoe Onderstreping Van Links Te Verwijderen

Video: Hoe Onderstreping Van Links Te Verwijderen

Video: Hoe Onderstreping Van Links Te Verwijderen
Video: 08. Microsoft Word: Tekenopmaak 2024, Mei
Anonim

Veel webmasters willen de manier wijzigen waarop links op een site worden weergegeven, maar met kennis van alleen HTML-tags is dit niet mogelijk. Als u onderstreping van links wilt verwijderen, zal HTML niet helpen - u zult CSS-codes moeten gebruiken, wat voor velen vrij moeilijk is.

Het verdwijnen of verschijnen van een regel wanneer de cursor over een link zweeft, maakt uw site bijzonder en trekt gebruikers aan, dus als u een site-eigenaar en webmaster bent, vindt u het misschien handig om het eenvoudige proces te leren om onderstrepingen in links te elimineren.

Hoe onderstreping van links te verwijderen
Hoe onderstreping van links te verwijderen

instructies:

Stap 1

Neem elke regel tekst waarnaar u als voorbeeld wilt linken. Om te werken, heb je de tekst-decoratie: geen parameter nodig. Als je het op een bepaalde plaats aan de paginacode toevoegt, verdwijnt de onderstreping van de link.

Zoek de volgende code en voer na de letter "A" de bovenstaande tekststijlparameter in.

EEN {

tekst-decoratie: geen

}

Stap 2

Door de code op deze manier te wijzigen, heb je de onderstreping van de link verwijderd. Als u de onderstreping nu alleen opnieuw wilt laten verschijnen wanneer u met de cursor over een link zweeft en de kleur verandert in bijvoorbeeld rood bij het zweven, voegt u de volgende parameters toe aan de code:

A: zweef {

tekstdecoratie: onderstrepen;

kleur rood

}

Hier verschenen, zoals u kunt zien, de onderstrepingsparameter en de kleurparameter opnieuw.

Stap 3

Hier verschenen, zoals u kunt zien, de parameter onderstrepen en de parameter kleur opnieuw.

Voeg het laatste derde deel toe aan de delen van de hierboven beschreven code, het zal het laatste deel zijn en daarin voer je direct de tekst van de link zelf in, waarop je het resulterende effect kunt controleren.

Link verificatietekst

Aanbevolen: