Hoe Links In De Adresbalk Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Links In De Adresbalk Te Verwijderen
Hoe Links In De Adresbalk Te Verwijderen

Video: Hoe Links In De Adresbalk Te Verwijderen

Video: Hoe Links In De Adresbalk Te Verwijderen
Video: Google appcentrum en snelle links aanpassen 2024, Mei
Anonim

Een vervolgkeuzelijst met links in de adresbalk van de browser toont een deel van de inhoud van de browsegeschiedenis die automatisch door het programma is opgeslagen. Wanneer u een regel uit deze lijst verwijdert, wordt de plaats ingenomen door de chronologisch volgende link, daarom moet u de volledige geschiedenis van bezoeken verwijderen om deze volledig te wissen. Deze functie is beschikbaar in alle moderne browsers.

Hoe links in de adresbalk te verwijderen
Hoe links in de adresbalk te verwijderen

instructies:

Stap 1

Om de lijst met links in de adresbalk van de Opera-browser te wissen, opent u het gedeelte "Instellingen" in het menu en start u het dialoogvenster voor het wissen van de browsegeschiedenis door het item "Persoonlijke gegevens verwijderen" te selecteren. Vouw dit venster volledig uit door op de link "Gedetailleerde instellingen" te klikken - het verborgen gedeelte bevat gedetailleerde instellingen voor de aanstaande operatie. Lees aandachtig de standaard selectievakjes om geen belangrijke gegevens te verwijderen (bijvoorbeeld wachtwoorden), en vooral - zorg ervoor dat er een vinkje staat in het veld "Browsegeschiedenis wissen". Start de procedure door op de knop "OK" te klikken.

Stap 2

Om alle links uit de lijst in Mozilla FireFox te verwijderen, opent u het instellingenvenster door op de regel "Instellingen" in het gedeelte "Extra" van het browsermenu te klikken. Op het tabblad "Privacy" van dit venster is er een knop met het label "Nu wissen" - klik erop. De knop opent het venster "Persoonlijke gegevens verwijderen", waar u een vinkje moet plaatsen naast het opschrift "Bezoeklogboek". Start vervolgens het proces door op de knop "Nu verwijderen" te klikken.

Stap 3

Om de lijst met links in Internet Explorer te verwijderen, selecteert u de opdracht "Browsegeschiedenis verwijderen" in het gedeelte "Extra" van het Internet Explorer-menu. Klik in het instellingenvenster op de knop "Geschiedenis verwijderen" in het gedeelte "Logboek", en bevestig vervolgens uw keuze door op de knop "Ja" te klikken in het dialoogvenster dat verschijnt.

Stap 4

Om een vervolgkeuzelijst met links in de Google Chrome-browser te verwijderen, drukt u eerst op de sneltoetsen ctrl + shift + del of selecteert u de opdracht "Bekeken documenten verwijderen" in het gedeelte "Extra" van het menu. Specificeer de diepte van de geschiedenis waarvan u de lijst met adresrecords wilt wissen, vink het vakje "Browsegeschiedenis wissen" aan en klik op de knop "Browsegegevens wissen".

Stap 5

Om gegevens in de vervolgkeuzelijst met adressen van de Apple Safari-browser te verwijderen, opent u het gedeelte "Geschiedenis" in het menu en selecteert u de opdracht "Geschiedenis wissen". De browser zal om bevestiging vragen - klik op de knop "Wissen".

Aanbevolen: