Hoe Alle Links In De Browser Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Alle Links In De Browser Te Verwijderen
Hoe Alle Links In De Browser Te Verwijderen

Video: Hoe Alle Links In De Browser Te Verwijderen

Video: Hoe Alle Links In De Browser Te Verwijderen
Video: How to Remove All Hyperlinks from Word Document | Microsoft Word 2016 Tutorial 2024, Mei
Anonim

Een veelvoorkomend probleem voor internetgebruikers is het verwijderen van links uit de browser naar die sites die ze niet willen bezoeken. In feite is dit een zeer eenvoudige handeling voor alle browsers; het vereist geen speciale vaardigheden of installatie van extra software van de gebruiker.

Hoe alle links in de browser te verwijderen
Hoe alle links in de browser te verwijderen

Noodzakelijk

De computer en de browser die erop zijn geïnstalleerd

instructies:

Stap 1

Als u links uit de Opera-browser wilt verwijderen, start u het browservenster en selecteert u het menu "Extra" in het bovenste paneel. Selecteer vervolgens "Instellingen" en vervolgens "Geavanceerd". Aan de linkerkant verschijnt een venster met een lijst met bestanden die kunnen worden verwijderd, selecteer de bestanden die tot de categorie "Adressen" behoren. Klik daarentegen op de knop "Wissen". In dit geval kan het systeem enkele seconden "bevriezen" en de opdracht uitvoeren.

Stap 2

Als je de Mozilla-browser hebt geïnstalleerd en je moet informatie over het bezoeken van sites ervan verwijderen, klik dan op de pijl-omlaag aan het einde van de adresbalk in de geopende browser. Begin met het typen van de eerste letters van de bron die u uit de lijst met eerder bezochte sites wilt verwijderen. Wanneer u de naam van de gewenste site ziet, plaatst u de aanwijzer op zijn positie en drukt u op de Shift + Del-toetscombinatie.

Stap 3

Als u informatie over eerder bezochte sites uit Internet Explorer uit de adresbalk wilt verwijderen, opent u deze en selecteert u het item "Service" bovenaan en klikt u vervolgens op het item "Eigenschappen". Selecteer het tabblad "Inhoud" en wis vervolgens in "Autocomplete" de bezoekformulieren en opgeslagen wachtwoorden.

Stap 4

Als u informatie met betrekking tot uw bezoek aan sites uit de Google Chrome-browser wilt verwijderen, start u de browser en klikt u in de werkbalk op het pictogram met de afbeelding van een moersleutel. Selecteer het menu Extra. Selecteer daarin de actie "Browsegegevens verwijderen / wissen". Vervolgens wordt een dialoogvenster geopend.

Stap 5

Vink de vakjes daarin aan voor de items die u wilt verwijderen. Selecteer met behulp van het menu bovenaan de gegevens die u vanaf het begin wilt verwijderen en voer vervolgens de actie uit door op de bijbehorende knop te drukken. Hiermee worden de volgende items verwijderd: geschiedenis van paginabezoeken, bestanden in de cache, afbeeldingen, alle IP-adressen van de bezochte pagina's.

Aanbevolen: