Een Flash-banner Invoegen

Inhoudsopgave:

Een Flash-banner Invoegen
Een Flash-banner Invoegen

Video: Een Flash-banner Invoegen

Video: Een Flash-banner Invoegen
Video: Adobe Flash Animation Banner Tutorials 2024, Mei
Anonim

De procedure voor het invoegen van een banner gemaakt met behulp van flash-technologieën in een pagina verschilt niet veel van die voor een conventionele grafische banner. Hieronder volgt een beschrijving van de volgorde van handelingen voor het plaatsen van een flashbanner in de HTML-code van een webpagina.

Een Flash-banner invoegen
Een Flash-banner invoegen

instructies:

Stap 1

De eerste stap is het uploaden van de flashbanner naar uw websiteserver. De eenvoudigste manier om dit te doen, is door de bestandsbeheerder van uw sitebeheersysteem of het hostingbeheerpaneel te gebruiken. Maar u kunt ook een gespecialiseerd programma gebruiken - FTP-client. Je kunt veel van dergelijke programma's in betaalde en gratis versies op het netwerk vinden, maar ze vereisen het instellen, beheersen en invoeren van wachtwoorden en FTP-serveradressen. Daarom verdient het de voorkeur om een bestandsbeheerder te gebruiken om bestanden tussen uw computer en de server te verplaatsen. In sommige gevallen geven adverteerders er de voorkeur aan om bannerbestanden op hun servers op te slaan. Dan sla je deze stap natuurlijk over.

Stap 2

Vervolgens moet u de code voorbereiden om in de pagina van uw site te worden ingevoegd. In de regel levert de adverteerder, samen met de banner, ook de HTML-code die nodig is om deze op de pagina weer te geven. Het kan "onbewerkte" code zijn, of het kan in de hoofdpagina worden ingevoegd. In het tweede geval moet u deze pagina (bestand met de extensie htm of html) in een teksteditor openen en het deel van de code zoeken dat begint met de tag <object classid en eindigt met de tag. In zijn geheel kan het er als volgt uitzien:

Je moet ervoor zorgen dat het adres van de banner in deze code overeenkomt met waar je het bestand met de swf-extensie in de vorige stap hebt geplaatst. Wijzig het indien nodig in de code. Meestal moet dit op twee plaatsen gebeuren: - zoek de tag <param name = "movie" en schrijf uw adres in de waarde van de waarde = "variabele; - zoek de tag <embed en schrijf hetzelfde adres in de waarde van de src =" variabele. Selecteer en kopieer vervolgens het blok.

Stap 3

Nu moet je de broncode van de geselecteerde pagina openen om de banner in te voegen. De eenvoudigste manier om dit te doen is in de pagina-editor van het contentmanagementsysteem - open het, zoek de gewenste pagina en schakel de editor van de visuele bewerkingsmodus naar de html-codebewerkingsmodus. Als u het contentmanagementsysteem niet gebruikt, moet u kan het bestand met de paginabroncode downloaden en openen in een teksteditor. Om te downloaden, gebruikt u dezelfde tool als voor het downloaden van het flash-bestand in de eerste stap. Na het openen van de broncode van de pagina, zoekt u de plaats waar u de banner wilt zien en plakt u het gekopieerde codeblok. Dan blijft het alleen om de wijzigingen in de paginacode op te slaan. Als de pagina is gedownload van de server, laad deze dan terug.

Aanbevolen: