Een Gif Invoegen In Een E-mail

Inhoudsopgave:

Een Gif Invoegen In Een E-mail
Een Gif Invoegen In Een E-mail

Video: Een Gif Invoegen In Een E-mail

Video: Een Gif Invoegen In Een E-mail
Video: Drop an Animated GIF into a Microsoft Outlook Email 2024, Mei
Anonim

GIF-bestanden bevatten illustraties, inclusief geanimeerde. Net als alle andere bestanden kunnen ze worden toegevoegd aan e-mailberichten en naar iemand worden verzonden.

Een invoegen in een e-mail
Een invoegen in een e-mail

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat het gif-bestand dat u wilt verzenden, door u persoonlijk is gemaakt, of dat het opnieuw mag worden verspreid onder een gratis licentie, of dat het een werk bevat dat het publieke domein is binnengekomen. Start uw browser en ga naar de webinterface van de e-mailservice die u gebruikt. Voer hiervoor het bijbehorende website-adres in de adresbalk van uw browser in. Wanneer de startpagina wordt geladen, voert u uw gebruikersnaam en wachtwoord in.

Stap 2

Afhankelijk van de e-mailserver die u gebruikt en uw persoonlijke instellingen, wordt de lijst met mappen of de map Inbox geladen. Als u een bestaande brief wilt beantwoorden, selecteert u deze in de inbox door op de titel te klikken. Als u een nieuw bericht gaat opstellen, klikt u op de knop of volgt u de link, die, afhankelijk van de server, "Nieuw bericht", "Schrijf een brief", enz. kan heten. Wanneer u een bestaand bericht beantwoordt, klikt u op de knop of volgt u de link "Beantwoorden", "Volledig antwoordformulier", enz. De korte vorm van het antwoord zal niet werken, omdat het vaak niet toestaat om bestanden bij te voegen.

Stap 3

Bij het beantwoorden van een bestaand bericht zijn de velden voor het adres van de ontvanger en het onderwerp van het bericht al ingevuld. Als je een nieuwe brief schrijft, vul dan deze velden in. Controleer of het adres correct is. Voer de tekst van een nieuw bericht in of beantwoord een bestaand bericht. Voeg nu het gif-bestand toe dat u wilt verzenden. Klik op de knop Bladeren onder het tekstinvoerveld. Er verschijnt een bestandsselectievenster. Zoek de map waarin het bestand zich bevindt, selecteer het bestand zelf en klik op een knop die "Open" of "Ok" kan heten. Afhankelijk van de mailserver wordt het bestand ofwel automatisch bijgevoegd, ofwel wordt het tegelijk met het versturen van de brief naar de server geüpload, ofwel moet het handmatig worden toegevoegd door op de knop "Bijvoegen", "Bijvoegen" te klikken, enz.

Stap 4

Voeg indien nodig een of meer bestanden toe. Druk nu op de knop, die "Verzenden" of "Bericht verzenden" kan heten. Controleer over een minuut of er een nieuwe foutmelding in uw inbox is. Als dat het geval is, heeft u het verkeerde adres en moet u de brief opnieuw verzenden, dit keer met het juiste adres. Of misschien is de mailbox van de ontvanger vol en informeert u hem daar op een andere manier over (door te schrijven naar een ander adres, te bellen, een bericht te sturen via ICQ, enz.). Als u klaar bent met het werken met de mailbox, klikt u op de knop of volgt u de link "Afsluiten" of "Afsluiten".

Aanbevolen: