Animatieafbeeldingen Kopiëren

Inhoudsopgave:

Animatieafbeeldingen Kopiëren
Animatieafbeeldingen Kopiëren

Video: Animatieafbeeldingen Kopiëren

Video: Animatieafbeeldingen Kopiëren
Video: PresentatieTip #16: Een animatie kopiëren in Powerpoint 2024, Mei
Anonim

Je kunt het een soort verzamelinstinct noemen, maar soms, als er een echt waardevolle animatiefoto over het netwerk komt, wil je die voor jezelf houden. Laten we eens kijken naar de procedure voor het opslaan van animatieafbeeldingen met de Opera-browser als voorbeeld.

Animatieafbeeldingen kopiëren
Animatieafbeeldingen kopiëren

Noodzakelijk

Opera-browser

instructies:

Stap 1

Start de Opera-browser en open de pagina met de gewenste afbeelding erin. Wacht tot het volledig is geladen. Een onvolledige lading wordt aangegeven door het feit dat de animatie langzaam of met tussenpozen wordt afgespeeld. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding.

Stap 2

Als er na het klikken een menu verschijnt waarin een item "Afbeelding opslaan" staat (dit betekent dat de afbeelding in gif-formaat is), klik dan op dit item. Geef in het venster dat verschijnt het pad op om op te slaan, geef desgewenst een naam op en klik op "Opslaan". Als na het klikken met de rechtermuisknop een menu verschijnt waarin geen item "Afbeelding opslaan" staat, dan is de afbeelding in swf-formaat, dwz. u kunt het niet kopiëren met de bovenstaande methode.

Stap 3

Typ in dit geval opera: cache in de adresbalk van uw browser en druk op Enter op uw toetsenbord. Er verschijnt een venster waarmee u toegang krijgt tot de browsercache. Cache zijn de gegevens die de browser gebruikt om een webpagina weer te geven, het kan programmacode, banners, afbeeldingen, muziek, enz. zijn.

Stap 4

Onderaan het venster staat een lijst met bestanden die u recentelijk hebt bezocht. Klik op degene waarop je de foto hebt opgemerkt die je leuk vindt. Klik op de knop "Voorbeeld" rechts van de naam van deze site. In het volgende venster wordt een lijst weergegeven met bestanden die van deze site zijn gedownload. Zoek tussen hen naar een bestand met een naam die mogelijk verband houdt met het onderwerp van de video en de extensie *.swf.

Stap 5

Als u het gewenste bestand vindt, klikt u erop. De animatie wordt afgespeeld in het venster dat wordt geopend. Als het niet het juiste bestand is, drukt u op Backspace om terug te gaan. Nadat u de gewenste afbeelding hebt gevonden, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u in het menu dat verschijnt "Opslaan via link als", geeft u het pad voor het bestand op en klikt u op "Opslaan".

Aanbevolen: