Een Opstart Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Opstart Herstellen
Een Opstart Herstellen

Video: Een Opstart Herstellen

Video: Een Opstart Herstellen
Video: Tank start en rijdt voor het eerst na 29 jaar stilstaan! 2024, Mei
Anonim

Het komt vaak voor dat het fysiek onmogelijk is om te wachten tot het bestand is geladen. Verbroken verbinding, spanningsval, of je moet gewoon dringend verhuizen …. Hier leest u wat u moet doen om te voorkomen dat uw download verloren gaat.

Een opstart herstellen
Een opstart herstellen

instructies:

Stap 1

Het downloaden wordt dus gepauzeerd, onderbroken, afgebroken…. Hoe herstel ik de download?

Methode nummer 1: gebruik de downloadcontrolefunctie, die beschikbaar is in alle moderne browsers, of het nu Mozilla Firefox, Microsoft Internet Explorer of de Google Chrome-familie is.

Om het te gebruiken, ga je naar het gedeelte Downloads op het tabblad Tools. Zoek in de lijst met gedownloade en gedownloade bestanden degene die u nodig hebt en klik op de knop "Doorgaan met downloaden".

In verschillende browsers kan de interface veranderen, bijvoorbeeld in Mozilla lijkt zo'n knop op afspelen.

Niet zo moeilijk, toch?

Stap 2

Methode nummer 2: gebruik speciale programma's voor herstel. Als u veel en vaak bestanden downloadt van een extern netwerk, kan het de moeite waard zijn om downloadmanagers te installeren, zoals DownloadMaster, ReGetDeluxe, FlashGet, enz. Ze zijn allemaal eenvoudig, intuïtief en betrouwbaar genoeg. Hun interface is bijna identiek aan browsertools.

Dergelijke programma's hebben enig voordeel ten opzichte van de beheerders die in browsers zijn ingebouwd, omdat ze meerdere threads tegelijk gebruiken. Simpel gezegd, downloads zijn sneller.

De download start automatisch of wordt handmatig toegevoegd met de knop "download toevoegen" (interfacedetails kunnen per programma verschillen). Kopieer hiervoor de link om het bestand te downloaden. Het enige dat nog moet worden gedaan, is op de knop "Download starten" klikken. In de regel kunt u deze pauzeren met dezelfde knop.

Stap 3

Torrent-clients zoals BitTorrent werken op een vergelijkbare manier (ze kunnen trouwens ook worden gebruikt om bestanden te downloaden, zoals een gewone downloadmanager). In het geval van het downloaden van een bestand van een torrent-tracker, gebeurt de download in vrijwel hetzelfde manier, behalve dat de download van het bestand niet afkomstig is van één hosting, maar van verschillende distributeurs (zaden).

Hun interface verschilt praktisch niet van gewone downloadmanagers.

Aanbevolen: