Hoe Cfg . Te Laden

Inhoudsopgave:

Hoe Cfg . Te Laden
Hoe Cfg . Te Laden

Video: Hoe Cfg . Te Laden

Video: Hoe Cfg . Te Laden
Video: CS:GO Settings: How to setup a config, autoexec u0026 scripts [2020] 2024, Mei
Anonim

Om de parameters van het Counter-Strike-spel te configureren, worden speciale bestanden gebruikt. Hiermee kunt u snel de gewenste instellingen toepassen door slechts één opdracht in te voeren in plaats van tientallen standaardinstellingen te wijzigen.

Hoe cfg. te laden
Hoe cfg. te laden

instructies:

Stap 1

Installeer eerst het Counter-Strike-spel zelf. Als u de niet-stoomversie wilt gebruiken, download deze dan van een beschikbare bestandshostingservice. Zorg ervoor dat u de nieuwste patchversies vindt om op nieuwe servers te kunnen spelen. Voer het spelinstallatieprogramma uit, geef de map op waar de benodigde bestanden worden opgeslagen. Installeer de geselecteerde patch.

Stap 2

Start je computer opnieuw op en start het spel. Minimaliseer het en open een bestandsbeheerder. Open de map waarin Counter-Strike is geïnstalleerd. Ga naar de map cstrike en zoek het bestand config.cfg. Open het met Kladblok of WordPad. Druk tegelijkertijd op Ctrl en A om de volledige inhoud van het bestand te selecteren.

Stap 3

Maak een nieuw txt-bestand aan. Wijzig de resolutie in.cfg. Open het met Kladblok en druk op de toetsencombinatie Ctrl en C. Schrijf nu extra opdrachten die in deze configuratie moeten worden opgeslagen. Om op externe servers te spelen, wordt aanbevolen om de waarden van de parameters cl_cmdrate, cl_updaterate, cl_cmdbackup en cl_rate te wijzigen. Om de latentie tijdens het spel te verminderen, is het beter om het commando sv_unlag 0 in te voeren. Om de belasting van de videokaart te verminderen, schrijft u max_smokepuff 0 en max_shells 0. Sla de gemaakte configuratie op.

Stap 4

Kopieer het resulterende bestand naar de cstrike-map. Vouw het spelvenster uit en open de console. Voer de opdracht exec qq.cfg in, waarbij qq de naam is van het bestand dat u hebt gemaakt. Als u dit proces elke keer dat u het spel start wilt overslaan, maakt u een ander tekstdocument. Wijzig het formaat in cfg. Open het en voer de opdracht exec qq.cfg in.

Stap 5

Hernoem dit bestand naar userconfig.cfg en kopieer het naar de cstrike-map. Als je commando's moet toevoegen die je moet invoeren bij het starten van het spel, voer ze dan in het laatste bestand in. Het is beter om je configuraties in een aparte map op te slaan, omdat ze tijdens het spel op sommige servers kunnen worden gewijzigd zonder je deelname.

Aanbevolen: