De Subklasse Wijzigen?

Inhoudsopgave:

De Subklasse Wijzigen?
De Subklasse Wijzigen?

Video: De Subklasse Wijzigen?

Video: De Subklasse Wijzigen?
Video: Pagina wijzigen Hoe een pagina wijzigen 2024, Mei
Anonim

In het multiplayer-spel Lineage II is er het concept van een personageklasse (goochelaar, krijger, boogschutter, enz.) Of, op een andere manier, een beroep, na het bereiken van een bepaald niveau en het voltooien van verschillende speurtochten, kan het personage er nog een toevoegen klasse (beroep) voor zichzelf. De tweede tekenklasse wordt een subklasse genoemd. Hoe verander ik subklassen?

De subklasse wijzigen?
De subklasse wijzigen?

Noodzakelijk

een personage met een geleerde subklasse

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat u uw inventaris controleert voordat u de subklasse wijzigt. Ten eerste moet je er zeker van zijn dat je geen voorsprong hebt na het wisselen van subklasse. Het feit is dat verschillende klassen in Lineage II verschillende laadcapaciteiten hebben. Als je bijvoorbeeld van een kabouter bent die zwaar beladen is met materialen en dingen, schakel dan over naar een magiër, je zult niet kunnen wijken vanwege overgewicht (de magiër is veel zwakker qua draagkracht) en je zult terug moeten schakelen naar de dwergsubklasse, ren naar de opslag en ontlaad de inventaris voordat u met succes overschakelt naar de subklasse. Ten tweede hebben verschillende subklassen een verschillend aantal slots in de inventaris en het kan zijn dat je geen items kunt overdragen zonder eerst de inventaris te lossen.

Stap 2

Vlieg naar elke stad in de wereld van Lineage II.

Stap 3

Ga naar een gilde van welk ras dan ook. Gilden op de stadsplattegrond zijn gemarkeerd met hun wapenschilden. Elk van de rassen heeft zijn eigen wapen. Om de subklasse te veranderen, is het niet nodig om precies naar de gilde van je klasse te gaan, hiervoor kun je elk van hen gebruiken.

Stap 4

Zoek de hoofdpriester in het gilde en ga met hem het dialoogmenu binnen. Selecteer het menu-item "Subklasse wijzigen".

Stap 5

Selecteer de gewenste subklasse uit de lijst met subklassen die u kunt wijzigen. In Lineage II kan een personage naast de hoofdklasse nog 3 subklassen hebben. Hun studie vindt opeenvolgend plaats, dat wil zeggen, om de eerste te krijgen, moet je een aantal missies voltooien en level 75 bereiken, en om de volgende twee te krijgen, moet je de vorige naar level 75 "pompen".

Stap 6

Verander de uitrusting volgens het niveau en de vaardigheden van je subklasse.

Aanbevolen: