Hoe Neem Je Een Subklasse?

Inhoudsopgave:

Hoe Neem Je Een Subklasse?
Hoe Neem Je Een Subklasse?

Video: Hoe Neem Je Een Subklasse?

Video: Hoe Neem Je Een Subklasse?
Video: Hoe doen ze het - balsamico azijn - Discovery Channel 2024, Mei
Anonim

Dankzij het subklassensysteem kan elk personage in de populaire online game Lineage II drie extra beroepen toevoegen. De ontwikkeling van een personage in de staat van een subklasse maakt het voor hem mogelijk om unieke vaardigheden te verwerven, en de eerste subklasse opent de weg naar een duale klasse. Daarom wordt elke speler vroeg of laat geconfronteerd met de noodzaak om een subklasse te nemen.

Hoe neem je een subklasse?
Hoe neem je een subklasse?

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - een account met een personage op de Lineage II-server;
  • - geïnstalleerde client Lineage II.

instructies:

Stap 1

Ontwikkel een personage in de staat van de hoofdklasse om hem level 75 te krijgen. Jaag op monsters, en als het je lukt om een groep te verzamelen, overval ook bazen. Voltooi eenmalige en repetitieve speltaken (speurtochten), die worden beloond met ervaring.

Stap 2

Voltooi de vereisten om een subklasse toe te kunnen voegen. Voltooi de zoektocht "Elixir of Mimir" (of "Seeds of Chaos" als het personage tot het ras "Kamael" behoort) of verkrijg de status van een edelman. De tweede manier heeft meer de voorkeur, omdat het extra spelmogelijkheden opent en kan worden gecombineerd met het algemene proces van karakterontwikkeling. Om adel te verkrijgen, verzamel 100 "Badges" van een van de gebieden die zijn uitgegeven door deel te nemen aan de "Battle for the Earths", en neem vervolgens contact op met de NPC "Governor of the Lands".

Stap 3

Ga naar de locatie "Talking Island Village" met behulp van het teleportatiesysteem, toegankelijk via de NPC "Guardian of the Portal" die zich in elke stad en elk dorp bevindt. Vind NPC "Rean" (hij heeft de status van "Profession Choice Manager").

Stap 4

Als je het moeilijk vindt om de gewenste NPC te vinden, open dan de kaart van het gebied door op de knop in de werkbalk of de sneltoets Alt + M te drukken. Ga naar de ingang van het gebouw dat op de kaart is gemarkeerd als "Museum". Volg vanaf de ingang van het "Museum" strikt noordwaarts (op de kaart). Een van de NPC's die langs de groep gebouwen aan de linkerkant staan, is "Rean".

Stap 5

Neem de onderklasse. Begin te communiceren met NPC "Rean". Klik in het dialoogvenster dat verschijnt op de link "Subklasse toevoegen (opnieuw maken)". Als aan de voorwaarden voor subclassificatie is voldaan, wordt een lijst met beschikbare beroepen weergegeven. Klik op de link die u nodig heeft. Bevestig de toevoeging van de subklasse door op de knop "Accepteren" te klikken in het aanvraagvenster dat verschijnt.

Aanbevolen: