Hoe Te Herhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Te Herhalen?
Hoe Te Herhalen?

Video: Hoe Te Herhalen?

Video: Hoe Te Herhalen?
Video: Как нарисовать милого котенка пончика | Рисование раскраски 2024, Mei
Anonim

Herhaaldelijk afspelen van nummers of video's wordt door bijna elke speler geleverd, of het nu een thuisbioscoop, een draagbaar apparaat, een stereosysteem, een dvd-speler of een gewoon programma op een computer is. De bediening van deze functie houdt meestal niet de verplichte aanwezigheid van een bedieningspaneel in.

Hoe te herhalen?
Hoe te herhalen?

Noodzakelijk

instructies voor het apparaat

instructies:

Stap 1

Om het herhaald afspelen van een nummer te configureren in de AIMP-mediaspeler die op uw computer is geïnstalleerd, gaat u naar de instellingen en configureert u de herhaalafspeellijst in de parameters. Stel ook de herhaalfunctie in als de afspeellijst slechts één audio-opname bevat.

Stap 2

Zoek in Windows Media Player de herhaalknop voor de afspeellijst op het paneel in de linkerbenedenhoek door over te schakelen van de hoesmodus naar normaal. In WinAMP-speler bevindt de herhaalknop zich in het hoofdmenu van het afspelen van opnames. Om een afspeellijst in de iTunes-speler te herhalen, zoekt u het pictogram met een ronde pijl in het onderste menu van het venster, klikt u er eenmaal op als u herhaling voor de hele afspeellijst wilt instellen, tweemaal voor het geselecteerde nummer.

Stap 3

Om herhaald afspelen in te stellen voor uw muziekcentrum, thuisbioscoop, dvd-speler, enzovoort, drukt u op de juiste knop op de voorkant van het apparaat of op de afstandsbediening, indien beschikbaar.

Stap 4

Als u herhalen in een draagbare speler wilt instellen, gaat u in de afspeelmodus van een specifieke afspeellijst of nummer naar de herhaalinstellingen en selecteert u er een uit de lijst. In sommige apparaatmodellen zijn shuffle-weergave, herhaling en volgorde ook geconfigureerd in het configuratiemenu, dat is voorzien van een apart item. Als je een gewone speler zonder scherm hebt, is er meestal een knop voor het herhalen van audio en afspeellijsten aan de voorkant van het draagbare apparaat.

Stap 5

In gevallen waarin u de herhaalfunctie niet kunt vinden in het apparaat- of programmabesturingsmenu, opent u de instructies die gewoonlijk bij de kit worden geleverd en leest u het item over de afspeelinstellingen, in het geval van programma's, zoekt u gewoon de handleiding ervoor op internet, eventueel in de vorm van een video of foto…

Aanbevolen: