Hoe Formule 1 Te Spelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Formule 1 Te Spelen?
Hoe Formule 1 Te Spelen?

Video: Hoe Formule 1 Te Spelen?

Video: Hoe Formule 1 Te Spelen?
Video: F1 2021 Tips Voor Beginners En Nieuwe Spelers [English subtitles] 2024, Mei
Anonim

Formule 1-games zijn altijd ontworpen voor een extreem klein publiek. Dit komt in de eerste plaats door realisme en authenticiteit: gamers moeten, net als echte racers, enkele tientallen ronden rijden op een enkele baan, deelnemen aan kwalificatieraces en zelfs genieten van een 15e positie aan de finish.

Hoe te spelen
Hoe te spelen

instructies:

Stap 1

Selecteer een bedieningsapparaat. De ontwikkelaars geven openlijk toe dat er niets te doen is in de F1 zonder stuur, en daar zit een kern van waarheid in: het is echt moeilijk om het toetsenbord te bespelen. Het is echter niet nodig om een duur apparaat te kopen, aangezien een gamepad met sticks in de praktijk voldoende is.

Stap 2

Laat je trainen. Zelfs als je alle Need For Speed-games hebt voltooid, is de lokale tutorial zeker de moeite van het bekijken waard. Zoals hierboven vermeld, streeft de game naar een maximaal realisme van het gedrag van de auto, en daarom is de lokale fysica erg moeilijk voor een onervaren gebruiker. Voordat je de baan op gaat, moet je het theoretische gedrag van de auto zorgvuldig bestuderen en alle nuances van de besturing beheersen.

Stap 3

Pas de moeilijkheidsgraad aan. Het spel biedt de gebruiker verbluffend gedetailleerde instellingen voor de moeilijkheidsgraad van het spel. Je kunt bijna elk aspect van de race regelen: zet oververhitting van de motor uit; elimineer het verschil tussen natte en droge tracks; voeg zelfs een groene markering toe aan de baan om het ideale traject te markeren. Het opzetten van het spel moet tijdens de eerste 3-4 races worden gedaan - ongeveer zoveel dat je het optimale niveau van computer "help" moet kiezen.

Stap 4

Leer interviews te geven. Een gesprek met journalisten is de originele game-designvondst van de serie. Afhankelijk van de antwoorden die u geeft, kan de houding van uw team ten opzichte van u aanzienlijk veranderen. Dit heeft invloed op het gedrag van je bondgenoten op de baan, de duur van de pitstop en een aantal andere, minder belangrijke nuances. Het "juiste" antwoord wordt in de meeste gevallen puur logisch geraden: als u bijvoorbeeld wordt gevraagd "Wat vindt u van de renners die met u racen?", kunt u het beste kiezen voor de optie "Ik denk dat ze allemaal erg getalenteerd zijn jongens, en vecht ze voor de titel, het is een eer voor mij."

Stap 5

Vergeet niet om je mislukte momenten opnieuw te spelen. Het is moeilijk te zeggen waardoor de ontwikkelaars zich hebben laten leiden, maar de speler heeft een functie "rewind time back", waarmee je een paar seconden eerder terug kunt gaan en je eigen fout kunt corrigeren (zoals het missen van een beurt). Houd er rekening mee dat de mogelijkheid om de functie te gebruiken nogal beperkt is, dus het is altijd het beste om deze een of twee keer op voorraad te houden.

Aanbevolen: