Hoe Speel Je Spiderman 3

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Spiderman 3
Hoe Speel Je Spiderman 3

Video: Hoe Speel Je Spiderman 3

Video: Hoe Speel Je Spiderman 3
Video: Spider-Man 3 - Full Gameplay Walkthrough 2024, Mei
Anonim

Spider-Man is een uiterst vruchtbaar personage voor het maken van een computerspel. Een enorm aantal vijanden, verhaallijnen en een rijk assortiment aan mogelijkheden dragen ertoe bij dat de serie ongeveer een dozijn actiegames heeft in verschillende jaren van uitgave. Natuurlijk ontving het derde deel van de film met dezelfde naam "zijn eigen versie" van het spel.

Hoe het spel te spelen?
Hoe het spel te spelen?

instructies:

Stap 1

Ontwikkel je karakter

Een van de belangrijkste punten van de gameplay is de constante groei van Spiderman in het niveau en het openen van extra kansen. Dit gebeurt vanwege een reeks ervaring: je kunt het krijgen voor het voltooien van extra missies, willekeurige evenementen en het doden van vijanden. Ervaringspunten worden verondersteld te worden besteed aan het kopen van nieuwe technieken en het verhogen van de statistieken van de held (zoals spronghoogte of het aantal levens).

Stap 2

Voltooi extra missies

Ze zijn op geen enkele manier op de kaart gemarkeerd en je kunt ze alleen vinden door per ongeluk in de buurt te zijn. In de regel duurt het voltooien van een dergelijke taak slechts enkele minuten en compenseert u uw tijdkosten met een behoorlijke hoeveelheid ervaring. Daarnaast zijn er ook minigames, zoals "race rond de stad" via checkpoints. Evenzo, voor het voltooien ervan, doe je alleen ervaring op.

Stap 3

Hitcombinaties leren

De game heeft een complex vechtsysteem, dat is gebaseerd op het gebruik van spinnenwebben, sprongen en melee-aanvallen. In het menu "Pauze" -> "Technieken" vindt u een volledige lijst met beschikbare aanvallen (het is de moeite waard om apart de mogelijkheid te vermelden om de tijd te vertragen, waardoor u een aanzienlijk voordeel kunt behalen ten opzichte van uw vijanden). Hoe gevarieerder je zult zijn in gevechten, hoe meer ervaring je zult krijgen en hoe gemakkelijker de daaropvolgende passage zal zijn.

Stap 4

Probeer geen bazen te verslaan met standaardmethoden

Belangrijke vijanden in verschillende missies hebben een heldere persoonlijkheid en je zult een beetje moeten puzzelen om ze te verslaan. Neem de tijd en volg het gedrag van de leider een tijdje geduldig - dit zal je in staat stellen een moment te vinden waarop hij weerloos is. Dan komen de slowdown-modus en een reeks Quick-time-events (minigame volgens het principe van "druk op tijd op de juiste knop") je te hulp. Meestal is de baas na twee of drie van dergelijke afleveringen verslagen.

Stap 5

Vergeet niet van kostuum te wisselen

Ongeveer in het midden van de passage komt het zwarte pak "Venom" voor je beschikbaar, waarbij je (toets in het "Pauze"-menu) wat extra kansen en meer schade krijgt.

Aanbevolen: