Hoe Maak Je Screenshots In De COP

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Screenshots In De COP
Hoe Maak Je Screenshots In De COP

Video: Hoe Maak Je Screenshots In De COP

Video: Hoe Maak Je Screenshots In De COP
Video: Printscreen maken win 10 - hoe maak ik een screenshot in windows? - 4 manieren 2024, April
Anonim

Onder degenen die graag hun vrije tijd besteden aan werk en huishoudelijke taken, zijn er kenners van computerspellen. Iemand speelt voor de lol en om te ontspannen, iemand speelt voor sportbelangen. Op de een of andere manier houden veel spelers hun prestaties liever als souvenir, bijvoorbeeld door screenshots te maken.

Hoe maak je screenshots in de COP
Hoe maak je screenshots in de COP

Noodzakelijk

Fraps-software

instructies:

Stap 1

Een screenshot (een screenshot van het bureaublad of scherm) kan op verschillende manieren worden gemaakt, maar niet alle methoden zullen 100% effectief zijn. Voor elke videogame kun je op 3 manieren een screenshot maken:

- met behulp van de Print Screen-toets op het toetsenbord;

- speciale programma's gebruiken;

- via de videogame-engine.

Stap 2

In eerste instantie moet je het spel starten. Om op de eerste manier een screenshot te maken, drukt u gewoon op de toets Print Screen op uw toetsenbord, de schermafbeelding bevindt zich op het klembord. Om het op te slaan, hebt u elk programma nodig dat met pixelafbeeldingen werkt (MS Paint, Paint.net, Adobe Photoshop, enz.). Nadat u het programma hebt gestart, moet u op een nieuw grafisch document maken (druk op de toetsencombinatie Ctrl + N) en de inhoud van het klembord plakken (druk op de toetsencombinatie Ctrl + V of Shift + Insert).

Stap 3

Als een speciaal programma voor het maken van screenshots, kun je de meest bekende gebruiken - Fraps. Dit hulpprogramma is eenvoudig in te stellen, u kunt het gebruiken om zowel foto's als video's van uw favoriete games op te slaan. Voer het programma uit, specificeer in het hoofdvenster de sneltoets, door op te drukken waarmee de schermafbeelding wordt gemaakt, evenals het pad naar de map met schermafbeeldingen.

Stap 4

Als je een screenshot kunt maken van een game met het Fraps-programma, kan de toets Print Screen de taak niet altijd aan. Als je zeker wilt weten dat je screenshots krijgt en geen speciale programma's wilt installeren, raden we je aan om de optie om screenshots direct in de game zelf te maken in te stellen. In Counter Strike wordt een screenshot gemaakt door op de F5-knop te drukken. Als je ze niet in de programmamap hebt, ga dan naar de gameplay-instellingen en wijs een andere sneltoets toe voor deze actie.

Stap 5

Om het proces van het maken van een screenshotbestand te volgen, start u de console en drukt u op de toets screenshot opslaan.

Aanbevolen: