Hoe Maak Je Een Groet Aan De COP

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Groet Aan De COP
Hoe Maak Je Een Groet Aan De COP

Video: Hoe Maak Je Een Groet Aan De COP

Video: Hoe Maak Je Een Groet Aan De COP
Video: Aangehouden door de politie ?!! 😱 | Femke Meines 2024, Mei
Anonim

Met het Counter-Strike-spel kun je je eigen gameservers maken, die worden bezocht en bijgewoond door mensen van over de hele wereld. Als je een gelukkige eigenaar bent van een CS-server en alles in orde is met de instellingen, dan hoef je alleen maar een begroeting te maken in het spel bij het kiezen van een team.

Hoe maak je een groet aan de COP
Hoe maak je een groet aan de COP

instructies:

Stap 1

Om Counter-Strike te verwelkomen, wordt een pagina weergegeven die in html is geschreven. Als u de basis van html kent, kunt u eenvoudig uw eigen pagina schrijven en afbeeldingen naar wens invoegen. Om dit te doen, moet u het motd.txt-bestand bewerken. Meestal kunt u hypertext-opmaakbestanden maken met teksteditors, zoals Kladblok dat standaard op een pc is geïnstalleerd.

Stap 2

Open het motd.txt-bestand in Kladblok of een html-editor. Je kunt dit bestand vinden in de gameservermap langs het pad C: Counter-Strike Source Dedicated Servercstrike. Bewaar een kopie van dit bestand voor het geval dat voordat u wijzigingen aanbrengt. Wijzig de inhoud van het motd.txt-bestand. Als u een html-editor gebruikt, ziet u het resultaat direct terwijl u aan het werk bent. Als u in Kladblok schrijft, controleer dan wat u hebt geschreven door het bestand in een browser te openen, nadat u de bestandsextensie hebt gewijzigd in htm.

Stap 3

Voordat u het bestand naar de servermap kopieert, moet u ervoor zorgen dat de codering van het gegenereerde bestand UTF-8 is. Bestanden met een andere codering worden niet correct weergegeven. Het is ook vermeldenswaard dat alle browsers verschillende coderingsinstellingen hebben. Dat wil zeggen, dit bestand kan door gebruikers op verschillende manieren worden weergegeven, dus probeer over dit moment na te denken. U kunt meerdere coderingen tegelijk registreren.

Stap 4

U kunt meer gedetailleerde instructies en voorbeelden van welkomstpagina's voor de Counter-Strike-server vinden op internet op thematische forums of via zoekmachines. Overlaad de welkomstpagina niet met informatie, aangezien het onwaarschijnlijk is dat spelers er de nodige aandacht aan besteden. Probeer ook de pagina te verfraaien met bloemen, zodat er meer is dan zwarte tekst op een witte achtergrond.

Aanbevolen: