Hoe Maak Je Een Groet

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Groet
Hoe Maak Je Een Groet

Video: Hoe Maak Je Een Groet

Video: Hoe Maak Je Een Groet
Video: Zonnegroet Yoga Stap-voor-Stap | Yoga Oefeningen en Houdingen | Happy with Yoga 2023, Maart
Anonim

Misschien ben je het zat om je computer elke dag opnieuw te laden en dezelfde melodie te horen, dezelfde tekst te lezen. Je kunt een beetje variatie aan deze routine toevoegen. Kies je eigen begroeting en verander deze elke week.

Hoe maak je een groet
Hoe maak je een groet

Noodzakelijk

  • Beheerdersrechten
  • Geluidsbestanden in *.wav-formaat

instructies:

Stap 1

Laten we beginnen met een geluidsgroet. Open het startmenu.

Stap 2

Ga naar het "Configuratiescherm" en selecteer de categorie "Geluid, spraak en audioapparaten" en vervolgens de categorie "Geluiden en audioapparaten" of, als u een klassieke weergave van het paneel heeft, zoek dan onmiddellijk deze categorie.

Het menu "Eigenschappen: geluiden en audioapparaten" verschijnt. Selecteer daarin het tabblad "Geluiden".

Stap 3

In de onderste lijst "Programma-evenementen" vinden en selecteren we "Aanmelden bij Windows". Het menu Geluiden wordt actief.

Stap 4

Druk op de knop "Bladeren" en zoek het audiobestand dat we nodig hebben in WAV-formaat. Selecteer het en klik op "OK". Nu is het dit geluid dat u zal begroeten wanneer u Windows opstart.

Stap 5

Laten we de begroeting inscriptie wijzigen. Laten we het menu "Start" openen. Selecteer "Uitvoeren" en voer "regedit" in. Klik OK".

Stap 6

Dit brengt ons bij de Register-editor. We moeten het volgende pad doorlopen: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon en selecteer de parameter Welcome-regel. Druk op de rechtermuisknop, selecteer "Wijzigen" en voer uw tekst in.

Stap 7

Vanuit dezelfde map in het systeemregister kunt u de parameter Achtergrond wijzigen, die verantwoordelijk is voor de achtergrond van het opstartscherm. U moet een nieuwe tint introduceren met behulp van drie RGB-componenten.

Populair per onderwerp