Zoeken Naar Programma's Voor Windows 7

Inhoudsopgave:

Zoeken Naar Programma's Voor Windows 7
Zoeken Naar Programma's Voor Windows 7

Video: Zoeken Naar Programma's Voor Windows 7

Video: Zoeken Naar Programma's Voor Windows 7
Video: Windows 7: Changing Keyboard Language and Layout 2023, Maart
Anonim

Na overgeschakeld te zijn naar Windows 7 vanuit oudere versies van het besturingssysteem, komt de gebruiker soms een onaangename verrassing tegen: veel programma's die hij gewend is, werken niet op het nieuwe systeem. In dit geval moet hij op zoek naar versies die compatibel zijn met Windows 7, of de nodige programma's in compatibiliteitsmodus uitvoeren.

Zoeken naar programma's voor Windows 7
Zoeken naar programma's voor Windows 7

instructies:

Stap 1

Gebruikers met een 64-bits versie van Windows 7 hebben in de regel te maken met compatibiliteitsproblemen met programma's, maar eigenaren van een 32-bits versie kunnen ook problemen hebben met het uitvoeren van applicaties. Een antivirusprogramma dat is ontworpen voor een ouder besturingssysteem, kan bijvoorbeeld weigeren te werken.

Stap 2

Probeer eerst een nieuwere versie van het gewenste programma te vinden. Doorgaans werken fabrikanten applicaties bij om ze aan te passen aan nieuwe besturingssystemen. Als uw antivirus niet meer werkt, hoeft u niet eens een nieuwe licentie te kopen, de oude sleutel werkt met de nieuwe versie, die u gratis kunt downloaden op de website van de fabrikant.

Stap 3

Nieuwe versies van andere programma's moeten ook worden gezocht op de officiële websites van de bedrijven die ze hebben gemaakt. Als je ze daar niet kunt vinden, zoek dan naar de benodigde programma's op de open plekken van het netwerk door een zoekopdracht in te voeren in Google of een andere zoekmachine.

Stap 4

Bekijk bij het downloaden van programma's op internet altijd informatie over met welke OS-versies ze werken. Meestal wordt de naam van het besturingssysteem in verkorte vorm geschreven - XP, Vista, 7. Als het nummer 7 in de beschrijving van het programma staat, dan is dit programma geschikt voor jou.

Stap 5

Wat als u geen programma voor Windows 7 kunt vinden? Probeer in dit geval een oudere OS-toepassing in de compatibiliteitsmodus uit te voeren. Probeer eerst de wizard voor probleemoplossing te gebruiken: klik op "Start" - "Configuratiescherm". Typ 'problemen' in het zoekvak en selecteer vervolgens 'Problemen oplossen'. Zoek het gedeelte "Programma's" en klik op de regel "Programma's uitvoeren die zijn ontworpen voor eerdere versies van Windows".

Stap 6

Als de vorige optie niet heeft geholpen, probeer dan het volgende: klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling of het uitvoerbare bestand van het programma en selecteer "Compatibiliteitsproblemen oplossen" in het contextmenu dat wordt geopend. Selecteer in het geopende venster "Programmadiagnose". Vink in het nieuwe venster de vakjes aan voor de benodigde items, de keuze hangt af van het gedrag van het programma. Klik op "Volgende" en geef in een nieuw venster aan met welke versie van Windows het programma normaal werkte. Klik nogmaals op "Volgende" en vervolgens op "Het programma uitvoeren". Als de applicatie goed werkt, selecteert u de optie om de instellingen op te slaan.

Stap 7

Probeer de compatibiliteitsinstellingen handmatig te wijzigen. Klik met de rechtermuisknop op de programmasnelkoppeling of het uitvoerbare bestand en selecteer "Eigenschappen". Klik op het tabblad Compatibiliteit. Vink het vakje "Voer het programma uit in compatibiliteitsmodus" aan en selecteer het besturingssysteem waarmee het programma eerder werkte. Klik OK.

Populair per onderwerp