Hoe Bouw Je Een Dynastie?

Inhoudsopgave:

Hoe Bouw Je Een Dynastie?
Hoe Bouw Je Een Dynastie?

Video: Hoe Bouw Je Een Dynastie?

Video: Hoe Bouw Je Een Dynastie?
Video: Hoe speel je... Imhotep - een nieuwe dynastie - White Goblin Games 2024, Mei
Anonim

De ooit beste pantsersets uit de S80-dynastie in MMORPG Lineage II zijn in de loop van de tijd hun relevantie verloren en zijn vervangen door items met hogere statistieken die in verschillende updates zijn toegevoegd. Deze pantsers werden vervolgens gedegradeerd naar S, waardoor ze de beste keuze waren voor snel evoluerende personages van niveaus 76-80. Tegenwoordig zijn er verschillende manieren om een dynastie samen te stellen.

Hoe bouw je een dynastie?
Hoe bouw je een dynastie?

Noodzakelijk

  • - Internet toegang;
  • - cliënt van het spel Lineage II;
  • - Lineage II-account op de officiële server.

instructies:

Stap 1

Verzamel de Dynasty Armor Set door onderdelen te kopen met behulp van het Commission Trading-mechanisme. Vanwege de prevalentie van deze items op de meeste Lineage-servers, evenals de vrij korte periode van hun gebruik tijdens karakterontwikkeling (niveau 76-80), is het vaak mogelijk om op deze manier een volledige set tegen een lage prijs aan te schaffen. Vind de NPC "Trade Manager" die ze in elke stad kunnen vinden. Begin met hem te communiceren door hem op hem te richten en de aanvalsvaardigheid te kiezen. Er verschijnt een venster. Ga naar de lijst met verkopen erin. Blader door de categorieën van de lijst of zoek naar items op trefwoord. Koop Dynasty Armor als de prijs bij je past.

Stap 2

Koop Dynasty Armor van andere spelers op de vrije markt. Beweeg tussen steden en dorpen. Zoek naar personages in de privéhandelsmodus. Bekijk de aanbiedingen van de items die ze verkopen. Evenzo kan Dynasty-pantser tegen lage kosten worden gevonden. Als de prijs niet bij je past, probeer dan een tegenbod naar de speler te sturen via interne mail (toegang tot de functies kan worden verkregen via het systeemmenu).

Stap 3

Jaag op raid-bazen van niveau 81-85. Als veel van hen worden verslagen, is de kans groot dat je individuele Dynasty-items laat vallen. Om echter op raid-bazen te gaan, moet je een goed uitgeruste groep personages van een geschikt niveau samenstellen. Dit kan een probleem zijn, omdat op geavanceerde servers de meeste tekens ruim boven de 95 zijn.

Stap 4

Verzamel een dynastie door op raid-bazen te jagen in de tijdzone Edge of Reality. Je kunt erin komen via de NPC "Pathfinder". Bezoek elke dag, als onderdeel van groepen, de zones "Square" en "Tower" aan de randen van de realiteit. Als beloning voor het winnen ontvang je willekeurig het Petal-item. Een bepaald aantal van hen kan worden ingewisseld voor delen van het dynastie-pantser met elke NPC met gezichtsbewaker.

Aanbevolen: