Hoe Te Spelen Via Modem

Inhoudsopgave:

Hoe Te Spelen Via Modem
Hoe Te Spelen Via Modem

Video: Hoe Te Spelen Via Modem

Video: Hoe Te Spelen Via Modem
Video: LTE 4G WiFi USB Modem 2024, Mei
Anonim

Spelen met een modem op internet is over het algemeen niet moeilijk. Het hangt allemaal af van de gebruikte applicatie (computerspel), eventueel verbindingsinstellingen of beveiligingsmaatregelen.

Hoe te spelen via modem
Hoe te spelen via modem

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier is om applicatiegames te spelen via een modem. Dit soort dingen wordt meestal gespeeld op portalsites, zoals: https://www.mail.ru (speciale sectie van de [email protected] - httt: //www.games.mail.ru/) voor de game, je hebt alleen een mailbox op de site nodig. Ook sociale netwerken, bijvoorbeeld Vkontakte (https://www.vkontake.ru) en Facebook (https://facebook.com). En in dat en op een andere plaats, hoef je alleen maar accounts te hebben om applicaties uit te voeren (rijke keuze). Als de toepassingen om de een of andere reden niet starten, moet u de Flash-speler bijwerken (u kunt dit doen via de link

Stap 2

Ook online games zullen niet moeilijk zijn. De meeste zijn browsergebaseerd, maar de vereisten zijn veel hoger dan die van applicaties. Daarom moet je natuurlijk, voordat je gaat spelen, Flash Player, videokaartstuurprogramma's en, indien niet bijgewerkt, DirectX bijwerken. Voor "veeleisende" online games is in de regel een internetverbinding van minimaal 512kb/s vereist.

Stap 3

Het is moeilijker om eenvoudige / netwerkgames via internet te spelen. In sommige games is het nodig om speciale netwerkclients te downloaden om via het netwerk te kunnen spelen. Meestal hoef je daar alleen het item "spelen op het netwerk" in het spel zelf te selecteren en het ip-adres / de server in te voeren om het te starten (sommige netwerkclients doen dit automatisch).

Stap 4

Als het spel er om de een of andere reden niet is, kan het worden geblokkeerd door antivirus / firewall. Voordat u een multiplayer-game start, moet u ervoor zorgen dat de beveiligingsinstellingen correct zijn. Als u de fouten herhaaldelijk herhaalt, moet u een "uitzonderingsregel" toevoegen aan de firewall en soms aan de antivirus voor het gewenste spel, zodat het de toegang tot internet niet blokkeert.

Aanbevolen: