Hoe Voeg Ik Kracht Toe?

Inhoudsopgave:

Hoe Voeg Ik Kracht Toe?
Hoe Voeg Ik Kracht Toe?
Anonim

De kracht van een computer wordt bepaald door zijn prestaties in verhouding tot het aantal taken dat hij uitvoert. Prestaties bestaan op hun beurt uit de efficiëntie en snelheid van een aantal apparaten - processor, videokaart, RAM en andere.

Hoe voeg ik kracht toe?
Hoe voeg ik kracht toe?

instructies:

Stap 1

Er zijn twee hoofdopties om de prestaties van uw computer te verbeteren, de keuze om er een te gebruiken hangt af van uw budget voor het vergroten van de kracht van de computer en uw geletterdheid bij het gebruik ervan. De eerste manier is om onderdelen van de computer te vervangen om om de algehele prestaties te verbeteren. De fabrieksuitrusting kan altijd worden uitgebreid en versterkt. U kunt bijna alle onderdelen vervangen als het een personal computer is, of RAM toevoegen als het een laptop of netbook is. U kunt de benodigde elementen zelf kopen en installeren, of u kunt contact opnemen met het servicecentrum, waar zij u zullen adviseren en helpen bij de installatie.

Stap 2

Als u uw computer van stroom wilt voorzien zonder deze te openen, let dan op het besturingssysteem dat wordt gebruikt. Als een besturingssysteem wordt gebruikt dat ouder is dan Windows XP, gebruikt het ongetwijfeld veel bronnen voor het ontwerp. Schakel visuals zoals venstertransparantie, vensterkleuren, enz. Uit, waardoor u bronnen vrijmaakt die u eerder miste.

Stap 3

Besteed aandacht aan die processen die op de achtergrond worden uitgevoerd. Elk van deze processen verbruikt een bepaald percentage RAM en processorkracht. Ruim opstart- en achtergrondprocessen op met Loonies Admint om de vrije kracht van uw computer te maximaliseren. Dit programma zal het opstarten opschonen, inclusief de items die niet zichtbaar zijn in de standaard opstartmap.

Aanbevolen: