Beperkingen Van Een Computer Verwijderen

Inhoudsopgave:

Beperkingen Van Een Computer Verwijderen
Beperkingen Van Een Computer Verwijderen

Video: Beperkingen Van Een Computer Verwijderen

Video: Beperkingen Van Een Computer Verwijderen
Video: Virus verwijderen van je computer 2024, Mei
Anonim

Op een pc kunt u verschillende beperkingen instellen zodat gebruikers geen acties kunnen uitvoeren die schadelijk zijn voor het systeem, of om de toegang tot bepaalde informatie te blokkeren.

Beperkingen van een computer verwijderen
Beperkingen van een computer verwijderen

Noodzakelijk

beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Deze bewerkingen worden uitgevoerd met een beheerdersaccount. Alleen hij kan beperkingen instellen en verwijderen op een pc. Een beheerder kan bijvoorbeeld programma's sluiten of bepaalde software voor gebruikers op een computer installeren. Om beperkingen van een pc te verwijderen, logt u in met een beheerdersaccount.

Stap 2

Om dit te doen, start u uw computer opnieuw op. Zodra de computer opstart, moet u een account selecteren. Kies een beheerder. Als u een wachtwoord moet invoeren, voer dit dan in, omdat u pas bent ingelogd als het wachtwoord is ingevoerd. Als u geen beheerdersreferenties hebt, gaat u door "Veilige modus". Ga dan naar het tabblad "Beheer" en selecteer "Gebruikersaccounts".

Stap 3

Wijzig het beheerdersaccount of maak een nieuwe aan. Het is ook vermeldenswaard dat u hier gebruikersrechten kunt configureren. Selecteer een gebruiker in de lijst en stel rechten voor hem in. Op dit moment is er ook speciale software waarmee u beperkingen op uw computer kunt instellen en verwijderen. Het is echter vermeldenswaard dat dergelijke functies werken in de modus van het programma zelf, dat wil zeggen dat het altijd moet worden geïnstalleerd en dat niemand garandeert dat alle bewerkingen correct worden uitgevoerd.

Stap 4

Beperkingen op de computer kunnen te wijten zijn aan de aanwezigheid van virussen in het systeem. In de regel verbergen virussen zich in het register en vermommen zichzelf als verschillende programma's. Voer uw antivirussoftware uit en voer een volledige systeemscan uit om ervoor te zorgen dat dergelijke malware volledig van uw computer wordt verwijderd.

Aanbevolen: