Hoe Videobestanden Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Videobestanden Te Converteren
Hoe Videobestanden Te Converteren

Video: Hoe Videobestanden Te Converteren

Video: Hoe Videobestanden Te Converteren
Video: Video's converteren met Video Shaper 2024, Mei
Anonim

De taak om videobestanden te converteren ontstaat vaak als je naast een computer ook de trotse bezitter bent van een mobiele telefoon, ipod, etc. Een voorbeeld van zo'n taak is het converteren van een bestand van het avi-formaat naar het 3gp-formaat. Het kan zijn dat je een video hebt opgenomen, bijvoorbeeld op een bruiloft, en de klant wil dat je de video in dvd-formaat hebt.

Extra video-omzetter
Extra video-omzetter

Noodzakelijk

Extra Video Converter-programma

instructies:

Stap 1

De eerste stap is om het Extra Video Converter-programma te downloaden en op de harde schijf van uw computer te installeren. De site waar je het kunt downloaden is vrij eenvoudig te vinden. Om dit te doen, moet u in een willekeurige zoekmachine invoeren: "download Extra Video Converter".

Stap 2

Selecteer vervolgens het bestand dat u wilt converteren. Als je bijvoorbeeld een bestand gaat converteren naar het 3gp-formaat, selecteer dan dit formaat in het hoofdmenu. Geef op dezelfde plaats de resolutie van de uitvoervideo op, evenals andere parameters (indien nodig).

Stap 3

Druk na het voltooien van de vorige stappen op "start". Het programma zal beginnen te lopen. Bovendien weet u hoeveel tijd er nodig is voor transcodering (het programma zelf geeft deze tijd weer).

Aanbevolen: