Hoe Verwijderde Videobestanden Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Videobestanden Te Herstellen
Hoe Verwijderde Videobestanden Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Videobestanden Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Videobestanden Te Herstellen
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, April
Anonim

Het herstellen van verwijderde videobestanden op uw computer is vergelijkbaar met het herstellen van andere gegevens die om de een of andere reden verloren zijn gegaan. Per ongeluk verwijderen of geforceerd formatteren gebeurt vaak niet naar de wil van de gebruiker, dus er zijn verschillende programma's om bestanden te retourneren.

Hoe verwijderde videobestanden te herstellen
Hoe verwijderde videobestanden te herstellen

Noodzakelijk

Handig herstelprogramma

instructies:

Stap 1

Download de distributiekit van Handy Recovery. Het is het beste om het te gebruiken, omdat veel andere hulpprogramma's voor het herstellen van verloren gegevens van een computer erop zijn gebaseerd. Voltooi de installatie na het lezen van de licentieovereenkomst. Het programma heeft een proefperiode, dus het is perfect voor een paar keer gebruik, maar om in de toekomst functies met zijn hulp uit te voeren, moet u een licentiesleutel aanschaffen.

Stap 2

Voer het geïnstalleerde programma uit. Selecteer de actie "Schijf analyseren" en selecteer in de lijst met apparaten degene waarvan het eerder is verwijderd. Start het proces. Bekijk de resultaten als u klaar bent en pas er een filter op toe. Het is het beste om de grootteparameters op te geven (stel een limiet in) en zoek tussen de verloren gegevens erin, en stel het formaat van de films in als ze allemaal hetzelfde zijn.

Stap 3

Blader in de mappenboom aan de linkerkant door alle beschikbare mappen voor de video's die je wilt, wacht niet langer. dat bestanden en mappen op dezelfde manier worden genoemd - hun naam zal veranderen, dus wees uiterst voorzichtig bij het selecteren van resultaten. Dit verklaart ook de irrelevantie van het zoeken op de naam van de video - meestal worden de gevonden gegevens weergegeven in een onbegrijpelijke reeks cijfers en symbolen.

Stap 4

Wanneer u de eerder verwijderde video's vindt die u nodig heeft, selecteert u ze met de linkermuisknop en klikt u op "herstellen" in de bovenste werkbalk van het programma. Als de bestanden groot zijn. Deze procedure kan lang duren. Het is op dit moment het beste om geen programma's en processen op uw computer uit te voeren die veel systeembronnen verbruiken.

Stap 5

Open aan het einde van de procedure de map Herstelde bestanden op uw harde schijf en controleer de bestanden op prestaties. Sommige grote bestanden kunnen zelfs voor Handy Recovery moeilijk te herstellen zijn.

Aanbevolen: