Hoe Het Wachtwoord Te Raden

Inhoudsopgave:

Hoe Het Wachtwoord Te Raden
Hoe Het Wachtwoord Te Raden

Video: Hoe Het Wachtwoord Te Raden

Video: Hoe Het Wachtwoord Te Raden
Video: Hoe sterk is jouw wachtwoord? | Het beste brein van Nederland 2024, Mei
Anonim

Soms moeten onze vrienden een vergeten wachtwoord uit een e-mailbox onthouden, omdat ze het zijn vergeten of kwijt zijn. Of u heeft bijvoorbeeld uw werknemer ontslagen en hij bleek, terwijl hij nog voor u aan het werk was, het wachtwoord van zijn zakelijke e-mailbox te wijzigen en u moet er absoluut op inloggen, omdat er nog steeds post binnenkomt daar, maar er is geen band met de ex-werknemer. In al deze situaties is uw grootste hoofdpijn de vraag hoe u het wachtwoord voor een e-mailbox moet raden, en dit is niet zo moeilijk.

Hoe het wachtwoord te raden
Hoe het wachtwoord te raden

Noodzakelijk

  • - Computer
  • - Internet

instructies:

Stap 1

Probeer de eenvoudigst mogelijke combinaties van woorden, letters en cijfers. Soms is een tiencijferig wachtwoord slechts een reeks getallen van nul tot en met negen.

Stap 2

Voer de naam, achternaam en patroniem in van de eigenaar van de doos, zijn vader, moeder, broer, zus, huisdier - iedereen, iedereen die een min of meer belangrijke rol in zijn leven kan spelen.

Stap 3

Probeer de geboortedatum, alleen zonder puntjes - volgens de lijst van personen die invloed hebben of een betekenis hebben op de eigenaar van de e-mailbox. Combinaties van datum en voornaam, datum en achternaam, twee datums zijn mogelijk.

Stap 4

Gebruik social engineering-methoden - analyseer de eigenaar van een e-mailbox, met de nadruk op tot welke levenssferen hij zich aangetrokken voelt, wat hij is, wat hij wil zijn, welke data en gebeurtenissen belangrijk en belangrijk voor hem zijn, wat hij bewondert - elk klein ding is belangrijk.

Stap 5

De meeste e-mailboxen hebben een functie "wachtwoord wijzigen". Het hangt af van de beveiligingsvraag, nadat u het antwoord hebt gevonden met behulp van de bovenstaande methoden, kunt u eenvoudig toegang krijgen tot uw e-mailbox.

Aanbevolen: