Hoe Treasure Island Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Treasure Island Te Spelen
Hoe Treasure Island Te Spelen
Anonim

Het spel "Treasure Island" is bedoeld voor kinderen van ongeveer 7-10 jaar, voornamelijk voor meisjes. Het is vrij eenvoudig te bedienen en je kunt het online spelen. Om u in het systeem te registreren, moet u ook een mailbox hebben.

Hoe te spelen
Hoe te spelen

Noodzakelijk

een computer met een browser en internettoegang

instructies:

Stap 1

Installeer Flash Player voor uw browser. Registreer je op een van de gameservers. Hiervoor heeft u een brievenbus nodig. Als je het niet hebt, start het dan op op een van de mailservers. Ga dan naar de aanmeldingsprocedure.

Stap 2

Vermeld je naam in het spel, echte naam, indien nodig - leeftijd en geslacht, selecteer de moeilijkheidsgraad, indien mogelijk op de server van je keuze. Geef ook uw login en wachtwoord op om in te voeren.

Stap 3

Bevestig uw e-mailadres dat tijdens de registratie is opgegeven (meestal dient het als login bij het invoeren). Ga hiervoor naar de mailserver waar je je hebt geregistreerd, ga naar je mailbox, open de brief van de spelsite en volg indien nodig de opgegeven link.

Stap 4

Verwijder deze brief in de toekomst niet als deze uw gegevens bevat om deel te nemen aan het spel. Mocht je ze later vergeten, dan lees je ze gewoon terug in het bericht.

Stap 5

Ga naar het spel. Verken de Treasure Island-interface en ontdek welke knoppen worden gebruikt om het personage te besturen (in dit geval is het een vogel). Meestal worden de linker- en rechterpijltoetsen gebruikt om in de juiste richting te draaien, de pijl-omlaag om te landen, de pijl-omhoog om het personage te verwijderen.

Stap 6

Naarmate je verder komt in het spel, voltooi je taken, krijg je extra punten, ga je door de levels en vergeet niet om tegenstanders te ontwijken. Als je informatie wilt weten over de passage van dit spel, kun je naar elk thematisch forum gaan waar het wordt besproken.

Stap 7

Aangezien het spel online wordt gespeeld, moet u uw inloggegevens zorgvuldig controleren, uw gebruikersnaam en wachtwoord aan niemand geven en aan niemand de mailbox vertellen waarop het Treasure Island-spelaccount is geregistreerd.

Aanbevolen: