Hoe Maak Je Een Vuurbal In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Vuurbal In Photoshop
Hoe Maak Je Een Vuurbal In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Vuurbal In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Vuurbal In Photoshop
Video: How to Design Mockup in Photoshop | Adobe Photoshop Tutorial 2024, Mei
Anonim

Moderne computergraphics-technologieën stellen ons in staat om de meest ongelooflijke fantasieën te belichamen in de vorm van driedimensionale of realistische schilderijen. Ruimtevoorwerpen, fantastische patronen - dit alles is mogelijk met behulp van het grafische programma Photoshop, en de vuurbal is geen uitzondering, die met een paar muisklikken kan worden gemaakt.

Vurige stap met Photoshop
Vurige stap met Photoshop

Noodzakelijk

Photoshop

instructies:

Stap 1

Maak een nieuwe tekening van 800x800 pixels in Photoshop. Het is beter om een grotere schaal te kiezen dan je had gepland, dan ziet het resultaat er beter uit. Later kunt u het altijd verkleinen tot het formaat dat u nodig heeft.

Stap 2

Verklein de afbeelding tot een geschikt werkgebied. Maak een nieuwe laag en selecteer het gereedschap "selectie". Druk op Shift en maak een cirkel. Hoe groter de diameter, hoe beter. Verwijder de selectie nog niet, maar vul deze met zwart met behulp van het vulgereedschap.

Stap 3

Selecteer in het menu "Filters" "Render" en vervolgens "Overlay Clouds" (Filter> Render> Difference Clouds). Druk op CTRL + F om het filter opnieuw toe te passen totdat u tevreden bent met het resultaat. Verhoog ook het contrast van de wolken. Selecteer hiervoor "afbeelding" in het menu, vervolgens "Correctie" en "helderheid / contrast" (Beeld> Aanpassingen> Helderheid / Contrast). Dan moet je werken aan het niveau in het menu "afbeelding", dan "correctie" en "niveaus" (Afbeelding> Aanpassingen> Niveaus). Verplaats de middelste en rechter schuifregelaars naar links en rechts zodat het resultaat ongeveer gelijk is aan dat in de afbeelding.

Stap 4

Pas het filter Onscherp masker toe. Selecteer hiervoor in het menu "filter" "scherpte" en daar "contourscherpte" (Filter> Verscherpen> Onscherp masker). Stel in het geopende venster de volgende parameters in:

Bedrag: 500%

Straal: 3.0

Drempel: 15

Stap 5

Pas vervolgens het filter "Spherize" toe in het menu "Filters" en vervolgens "Distort" en "Spherize" (Filter> Distort> Spherize). Stel in het geopende venster de parameter in:

Bedrag: 100%

Stap 6

Sla vervolgens het venster op en open hetzelfde "sferisatie"-filter opnieuw. Onthoud dat je het filter niet hoeft te herhalen met CTRL + F, maar het opnieuw moet toepassen via het menu. Pas in het geopende venster een andere parameter toe:

Bedrag: 50%

Stap 7

Nadat je met filters hebt gewerkt, moet je de kleurbalans aanpassen aan de gewenste kleur. Selecteer hiervoor in het menu "beeld" "correctie" en "kleurbalans" (Beeld> Aanpassingen> Kleurbalans). Stel de volgende parameters in:

Schaduwen: +100 | 0 | -100

Middentonen: +100 | 0 | -100

Hoogtepunten: +70 | 0 | -vijftien

Stap 8

De laatste stap is om een filter toe te passen in het menu "Filter", vervolgens "Verscherpen" en "Onscherp" (Filter> Verscherpen> Onscherp masker). Stel de volgende parameters in:

Bedrag: 300%

Straal: 3

Drempel: 15 Als u tevreden bent met het resultaat, kunt u de selectie opheffen door op CTRL + D te drukken. Je zou een echte vuurbal moeten hebben, zoals op de foto.

Aanbevolen: