Hoe Mp3 In Delen Te Splitsen

Inhoudsopgave:

Hoe Mp3 In Delen Te Splitsen
Hoe Mp3 In Delen Te Splitsen

Video: Hoe Mp3 In Delen Te Splitsen

Video: Hoe Mp3 In Delen Te Splitsen
Video: How to Split MP3 Audio into Multiple Tracks in Audacity 2024, Mei
Anonim

Alle muziekprogramma's zijn onderverdeeld in programma's die als gewone spelers fungeren en programma's waarmee geluidsbewerking wordt uitgevoerd. Deze laatste kan mp3 in delen splitsen, fragmenten uit een track knippen, nieuwe bestanden importeren - kortom, muziek volledig verwerken.

Hoe mp3 in delen te splitsen
Hoe mp3 in delen te splitsen

instructies:

Stap 1

Om mp3 in delen te splitsen, moet je een handig programma kiezen voor het bewerken van muziekbestanden. De functionaliteit van bestaande oplossingen voor muziekverwerking is zeer breed. U kunt professionele geluidsbewerkingssoftware gebruiken, zoals SoundForge of Adobe Audition. Voor eenvoudige acties, zoals het opdelen van een bestand in delen, zijn eenvoudigere oplossingen, bijvoorbeeld Mp3 Audio Editor of MP3DirectCut, zeer geschikt. Download en installeer elk programma dat u maar wilt.

Stap 2

Gewoonlijk worden muziekbestanden in grafische vorm weergegeven in geluidsverwerkingsprogramma's. Hierdoor kun je er op een intuïtieve manier mee werken. Om mp3 in delen te splitsen, opent u het vereiste bestand in het geïnstalleerde programma. Verdeel de track vooraf in geschatte delen volgens een vooraf bepaald principe (op tijd, op duur, op de overgang van de ene melodie naar de andere, enz.).

Stap 3

Om mp3 in delen te splitsen, gebruikt u de functies selecteren, naar klembord knippen, kopiëren en verwijderen, uit het originele bestand knippen. Afzonderlijke delen van de track kunnen worden opgeslagen als onafhankelijke muziekbestanden of worden verwijderd.

Stap 4

Het is vaak nodig om een lange muziekcompilatie op te splitsen in afzonderlijke tracks. Meestal gaan dergelijke compilaties vergezeld van een bijbehorend cue-bestand. Gebruik in dit geval het speciale Cue-splitterprogramma om de mp3 in delen te splitsen. Het zal automatisch een grote track in meerdere delen volgens de tijdcoördinaten van het cue-bestand.

Aanbevolen: