Hoe Vind Je Een E-book

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Een E-book
Hoe Vind Je Een E-book

Video: Hoe Vind Je Een E-book

Video: Hoe Vind Je Een E-book
Video: Hoe maak ik een gratis e-book? 2024, Mei
Anonim

Onder liefhebbers van lezen zijn er steeds meer geschillen over de plaats van het elektronische boek in ons leven. Iemand denkt zelfs dat ze binnenkort haar voorganger, een papieren boek, uit de winkelrekken zal verdrijven. Sommige e-books zijn echter niet gemakkelijk te vinden.

Hoe vind je een e-book
Hoe vind je een e-book

instructies:

Stap 1

De eerste plaats om op zoek te gaan naar elektronisch lezen zijn speciale gratis bibliotheken, waarvan er nogal wat op het netwerk staan. De bekendste daarvan is misschien wel de Mashkov-bibliotheek. Het is erg handig om boeken over dergelijke bronnen te zoeken. U kunt zoeken op de auteur van het werk, de titel of het tijdperk waarin het is geschreven. Zelfs als je de titel van het werk een beetje onnauwkeurig hebt ingevoerd, zal elke zoekmachine hoogstwaarschijnlijk het boek vinden dat je nodig hebt door woorden te matchen.

Stap 2

Probeer de officiële website van de schrijver waarin u geïnteresseerd bent te bezoeken. Meestal worden elektronische versies van alle gepubliceerde werken van de auteur op de pagina's van dergelijke sites geplaatst.

Stap 3

Als u het boek waarin u geïnteresseerd bent niet in het publieke domein kunt vinden, neem dan contact op met betaalde services. De meeste werken als een online winkel. Je legt het boek dat je leuk vindt in het winkelmandje, waarna je een te betalen factuur ontvangt. Na betaling van de factuur ontvangt u uw exemplaar per e-mail of krijgt u toegang tot een downloadlink.

Stap 4

Geleidelijk aan begonnen e-books in de winkelschappen te verschijnen. Je kunt door de boekwinkels in je stad gaan en de schijvenrekken van dichtbij bekijken. Meestal is er een vrij breed scala aan elektronische en audioboeken.

Stap 5

Sommige staatsbibliotheken zijn begonnen met het hebben van hun eigen archieven met e-books. Misschien heb je in de klassieke bibliotheek met een elektronische catalogus de meeste kans om het zeldzame e-book waarin je geïnteresseerd bent te vinden. In de regel is het vrij moeilijk om wetenschappelijke literatuur en moderne leerboeken op internet te downloaden. Veel auteurs weigeren ze op internet te plaatsen en verstrekken elektronische kopieën van hun werken alleen aan bibliotheken.

Aanbevolen: