Hoe Vind Je Een Toegangspoort?

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Een Toegangspoort?
Hoe Vind Je Een Toegangspoort?

Video: Hoe Vind Je Een Toegangspoort?

Video: Hoe Vind Je Een Toegangspoort?
Video: Minecraft #3-Hoe maak je een onderwereld poort en een einde-portaal ? 2024, Mei
Anonim

Als uw computer is aangesloten op een lokaal netwerk, waarvan u de grootte en samenstelling niet kunt achterhalen vanwege het grote aantal deelnemende computers, zal het vinden van de gateway niet zo eenvoudig zijn. Gebruik het LanScope-programma om een lokale netwerkkaart te maken.

Hoe vind je een toegangspoort?
Hoe vind je een toegangspoort?

Het is nodig

het internet

instructies:

Stap 1

Zoek een directe link om LanScope te downloaden en download de applicatie naar uw harde schijf. Het is te vinden op de website softodrom.ru of soft.ru. Vergeet niet de gedownloade bestanden te controleren met een antivirusprogramma. Installeer het programma in het besturingssysteem en voer het vervolgens uit door te dubbelklikken op de snelkoppeling of op het startbestand. Het is ook vermeldenswaard dat dergelijke software het beste op een afzonderlijke lokale schijf kan worden geïnstalleerd, dat wil zeggen los van het besturingssysteem.

Stap 2

Het programma heeft een duidelijke en eenvoudige interface. Het hoofdvenster toont een lijst met computers op het netwerk en maakt er een kaart van. Om de netwerkomgeving te scannen, selecteert u het juiste menu-item of drukt u op de toetsencombinatie Ctrl-N. Hierdoor wordt de Wizard Adreslijst gestart, een hulpprogramma voor het maken van een netwerkkaart. Vink "Netwerkomgeving scannen" aan en klik op de knop "Volgende". U moet de netwerkkaart een naam geven en vervolgens op de knop "Zoeken" klikken om het programma te laten scannen.

Stap 3

Nadat de netwerkkaart op het scherm is verschenen, moet u de hoofdgateway van uw subnet vinden en het IP-adres zien - dit wordt aangegeven naast het computerpictogram. Controleer de gateway door het adres in te stellen in de netwerkverbindingsinstellingen. In de programma-instellingen kunt u verschillende scanparameters instellen. Om alle LanScope-functies en configuratiedetails te leren, voert u de online help uit vanuit het programmamenu. Er is veel informatie over het programma op internet - u kunt gedetailleerde instructies vinden via zoekmachines. Meestal hebben gebruikers na het eerste gebruik geen problemen meer met dergelijke programma's, omdat alle bewerkingen snel worden onthouden.

Aanbevolen: