Hoe Vind Je Gratis Een Dubbel Op Foto

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Gratis Een Dubbel Op Foto
Hoe Vind Je Gratis Een Dubbel Op Foto

Video: Hoe Vind Je Gratis Een Dubbel Op Foto

Video: Hoe Vind Je Gratis Een Dubbel Op Foto
Video: HOE MAAK IK EEN GOEDE INSTAGRAM BIOGRAFIE 2024, Mei
Anonim

Zoeken naar een dubbel op foto is een interessant en populair plezier op internet, maar het is niet altijd mogelijk om een site te vinden die dit mogelijk maakt. Er zijn entertainmentbronnen die frauduleus zijn, dus slechts een paar daarvan laten je gratis een dubbel op foto vinden.

Vind een dubbel op foto is helemaal gratis
Vind een dubbel op foto is helemaal gratis

instructies:

Stap 1

Gebruik de bron https://celebrity.myheritage.com, de officiële site van de mobiele MyHeritage-app, waarmee u gratis een dubbel op foto kunt vinden. Registreer u op de site of ga direct naar de link onderaan de pagina, waarmee u de applicatie naar uw telefoon kunt downloaden, afhankelijk van uw mobiele platform. De zoektocht naar een dubbel wordt uitgevoerd onder een vrij omvangrijke lijst van beroemdheden.

Stap 2

Zoek op sociale media naar geschikte apps. Op VKontakte is er bijvoorbeeld een applicatie genaamd "Doubles - Who Are You Like?", die op ongeveer dezelfde manier naar een dubbel op foto zoekt als in MyHeritage. Met behulp van zoekdiensten vindt u op verschillende sociale netwerken nog meer vergelijkbare minigames.

Stap 3

Pas speciale services toe die zoeken naar vergelijkbare afbeeldingen. U kunt bijvoorbeeld gratis een dubbel op foto vinden op https://www.tineye.com/. Upload gewoon uw foto vanaf uw computer via een speciaal veld en voer het door de zoekopdracht. Na een tijdje zal de service resultaten opleveren met afbeeldingen en foto's van mensen die op u lijken.

Stap 4

Probeer via een van de internetzoekmachines een geschikte bron of toepassing te vinden voor het vinden van dubbele trefwoorden. Dergelijke programma's en spellen worden vrij vaak uitgebracht, dus misschien heb je geluk. Vermijd frauduleuze sites die aanbieden om alleen kennis te maken met de zoekresultaten voor vergelijkbare mensen na het verzenden van een sms-bericht naar een kort nummer. Dergelijke diensten nemen in de regel alleen geld op van mobiele accounts, maar helpen niet bij het zoeken naar duplicaten op foto.

Aanbevolen: