Externe Ondertitels Aansluiten

Inhoudsopgave:

Externe Ondertitels Aansluiten
Externe Ondertitels Aansluiten

Video: Externe Ondertitels Aansluiten

Video: Externe Ondertitels Aansluiten
Video: Een stereoset aansluiten - Zo doe je dat! 2024, April
Anonim

Liefhebbers van buitenlandse films, vooral niet-commerciële films, kijken vaak liever naar films met originele voice-acting en ondertiteling. Maar het videobestand heeft niet altijd ingesloten ondertitels, of ze kunnen van onvoldoende kwaliteit zijn. In dergelijke gevallen kunt u externe tekst vinden en aan de video koppelen.

Hoe externe ondertitels aan te sluiten
Hoe externe ondertitels aan te sluiten

Noodzakelijk

  • - videomateriaal;
  • - ondertitels;
  • - een spelersprogramma.

instructies:

Stap 1

Om de taak te voltooien, hebt u drie componenten nodig: videomateriaal, ondertitels in een apart bestand en een programma dat tekstvertaling kan afspelen en omzetten naar video. Stel dat u de film zelf heeft opgenomen. Zoek er ondertitels voor als je die nog niet hebt. Let bij het kiezen van een vertaling op de timing van de video waarvoor de ondertitels zijn gemaakt, deze moet overeenkomen met die van jou. Anders zal de tekst op het scherm niet op zijn plaats verschijnen. Download het bestand dat bij je past en sla het op in dezelfde map als de film.

Stap 2

Ondertitels hebben meestal de bestandsindeling *.ass of *.srt. Ze zijn tekst met een speciale tijdstempel. De meeste spelersoftware kan beide soorten bestanden gebruiken. Hernoem de bestanden zodat hun namen hetzelfde zijn. Vaak eindigt hier de procedure voor het aansluiten van externe ondertitels - wanneer u een video start, worden deze automatisch geopend. Als dit niet gebeurt, moet u de speler configureren of codecs installeren.

Stap 3

Start uw browser opnieuw. Ga naar de gratis KMPlayer-downloadpagina. Media Player Classic of GomPlayer is ook geschikt. Download het installatiepakket en dubbelklik om de installatie te starten. Beantwoord de vragen van de master en vergeet niet de Russische taal voor het programma aan te geven. Alle soorten video-inhoud worden automatisch aan deze applicatie gekoppeld. Dit kan desgewenst worden gewijzigd.

Stap 4

Start de film. Als ondertitels niet op het scherm verschijnen, of als u alleen externe vertalingen wilt gebruiken en de ingebouwde wilt uitschakelen, klikt u met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteert u het menu "Ondertitels" en vervolgens het submenu "Ondertiteltalen". Klik met de linkermuisknop op de regel met de gewenste taal of vertaaloptie en deze verschijnt op het scherm.

Aanbevolen: