Een Externe Computer Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Externe Computer Aansluiten
Een Externe Computer Aansluiten

Video: Een Externe Computer Aansluiten

Video: Een Externe Computer Aansluiten
Video: Een los beeldscherm aansluiten op je laptop (Windows) + de instellingen 2024, Mei
Anonim

Als u externe toegang tot een tweede computer moet instellen, is dit heel goed mogelijk, zelfs als de twee pc's die u nodig hebt zich geografisch op verschillende plaatsen bevinden. Gebruik hiervoor een speciaal programma. Hier is hoe het te doen.

Installeer externe toegang en werk op twee pc's
Installeer externe toegang en werk op twee pc's

Het is nodig

Om een externe verbinding met een tweede pc tot stand te brengen, hebt u het programma TeamViewer, de id van de tweede computer en, als dit niet uw machine is, de toestemming van de eigenaar nodig

instructies:

Stap 1

Download de gratis TeamViewer-software en installeer deze op uw pc.

Stap 2

Start het op. Er verschijnt een nieuw venster voor je. Daarin ziet u uw eigen gegevens, evenals de regel waarin de id nodig is, als deze van een andere eigenaar is - vraag het hem.

Stap 3

TeamViewer biedt u verschillende verbindingsopties. Bekijk ze en kies degene die je het leukst vindt. Klik op de optie "Verbinden".

Stap 4

Er verschijnt nog een nieuw venster voor je, voer het wachtwoord in voor toegang tot de tweede pc erin - neem ook dit wachtwoord van de eigenaar.

Stap 5

Na deze actie verschijnt het bureaublad van de tweede computer op uw bureaublad. Externe toegang tot de tweede computer is geïnstalleerd.

Aanbevolen: