Glans Toevoegen Aan Lippen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Glans Toevoegen Aan Lippen In Photoshop
Glans Toevoegen Aan Lippen In Photoshop

Video: Glans Toevoegen Aan Lippen In Photoshop

Video: Glans Toevoegen Aan Lippen In Photoshop
Video: Lippen van een model benadrukken (Photoshop) 2024, Mei
Anonim

Bij het laden van een bestand met een foto in een grafische editor, is er vaak de wens om de afbeelding te retoucheren. Vooral als je kijkt naar glossy tijdschriftomslagen, waar modellen een perfecte huid en haar hebben, en je wordt gefotografeerd met een amateurcamera tegen de achtergrond van behang.

Hoe voeg je glans toe aan je lippen in Photoshop
Hoe voeg je glans toe aan je lippen in Photoshop

instructies:

Stap 1

Een van de vele nadelen van amateurfotografie zijn onvoldoende heldere en glanzende lippen. Om de situatie op te lossen en glans aan de lippen op de foto toe te voegen, volstaat het om een paar stappen te retoucheren in een grafische editor. Laad eerst de gewenste foto in Photoshop. Zodra het in het werkgebied van de applicatie verschijnt, schakelt u het selectiegereedschap "Lasso" in en schetst u de omtrek van de lippen. Als de lippen een klein beetje uit elkaar staan, selecteert u het binnenste gebied met behulp van de extra modus van het gereedschap Lasso - Aftrekken uit selectie, dat zich in het bovenste horizontale deel van het menu bevindt.

Stap 2

Kopieer het geselecteerde gebied van de afbeelding naar een nieuwe laag door op de toetsencombinatie Ctrl en J te drukken. Om de lippen te markeren, vindt u in het bovenste menu "Filter" de sectie "Imitatie" en de subsectie "Cellofaanomslag". Stel in het geopende venster de waarden van de velden "Hoogtepunten" en "Verzachten" in van 7 tot 12 punten. Klik op de knop "Ja" en het filter "Cellophane Wrapping" wordt op uw afbeelding toegepast.

Stap 3

Wijzig de overvloeimodus van deze foto in de originele afbeelding. Om dit te doen, vervangt u in het gedeelte "Lagen" bovenaan de parameter "Normaal" door "Hard licht". Als de resulterende highlights op je lippen er overdreven uitzien, verminder dan de dekking van de laag tot de gewenste waarde in de rechterbovenhoek in dezelfde sectie "Lagen".

Stap 4

Als u nog steeds niet tevreden bent met de kwaliteit en kwantiteit van hooglichten, past u het gummetje toe op de delen van de afbeelding. Gebruik het om onnodige highlights uit de delen van de lippen op de foto te wissen.

Stap 5

Selecteer na het verwerken van de foto beide lagen met de linkertoets en voeg ze samen met de sneltoets Ctrl O. Sla vervolgens de foto op door op de sneltoets Ctrl S te drukken.

Aanbevolen: