Hoe Maak Je Photoshop Met Een Ster

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Photoshop Met Een Ster
Hoe Maak Je Photoshop Met Een Ster
Anonim

Met Photoshop kunnen verschillende illustraties worden gemaakt. Gebruik de voltooide tekeningen naar eigen goeddunken: gebruik als kader of maak je eigen emoticon.

Hoe maak je Photoshop met een ster
Hoe maak je Photoshop met een ster

Noodzakelijk

Photoshop-programma

instructies:

Stap 1

Dus open het programma en maak een nieuw document van 150 * 150 px, gebruik een donkerblauwe kleur voor de achtergrond. Pak het penseel, open de lijst met vormen, zoek de stervorm en druk op Ctrl.

Stap 2

Klik twee keer met de linkermuisknop op het lagenpalet. Ga vervolgens naar het menu "Selectie", selecteer "Wijzigen" in de lijst met opdrachten en vervolgens "Uitbreiden". Zet de numerieke waarde op 3 en maak een nieuwe laag bovenop de vorige, vul de selectie met een azuurblauwe tint.

Stap 3

Deselecteer vervolgens de selectie door op de sneltoets Ctrl + D te drukken. Druk onderaan het palet Lagen op f, open het menu Stijl en kies Emboss - stel dit in op 21% en 5 px.

Stap 4

Maak een nieuwe laag, stel de voor- en achtergrondkleur in en laad de selectie door op de Ctrl-toets te drukken. Klik op de eerste afbeelding met een ster in het lagenpalet, neem het gereedschap Verloop, selecteer een lineaire en sleep deze van boven naar beneden op de afbeelding met een ster. Druk vervolgens op het gereedschap Selecteren, stel een felblauwe kleur in en vul het donkere gebied in de ster.

Stap 5

Maak nu weer een nieuwe laag, teken een kleine lijn met de penseelgrootte 3 * 1 px. Selecteer de afbeelding en vul deze met wit. Teken nog een strook, alleen met afmetingen van 1 * 3 pixels, het resulterende kruis is een klein sterretje.

Stap 6

Maak een groep lagen en verplaats de afbeelding met een kleine ster erin, dupliceer de laag meerdere keren. Klik nu op de grote sterlaag. Verplaats de afbeelding met de alt="Image" toets. Alle lagen met sterretjes moeten in dezelfde map staan. Als je een kader hebt gemaakt, stop dan bij deze stap en sla je illustraties op in jpeg-indeling.

Stap 7

Je kunt een geanimeerde emoticon maken, hiervoor zul je het werk moeten voortzetten. Maak drie groepen lagen, de sterren moeten op verschillende posities staan. Teken een middelgrote ster en plaats de afbeelding in een nieuwe groep, meerdere keren dupliceren.

Stap 8

Maak nog een ster - anders van vorm. Maak duplicaten en plaats ze in een nieuwe groep. U zou meerdere mappen met kleine sterren moeten hebben - medium en large. Sla het resulterende bestand op in psd-indeling.

Stap 9

Open het vervolgens opnieuw en schakel "Image Ready" in. Het tabblad "Animatie" kan worden geopend via het menu "Venster". Schakel de zichtbaarheid van de lagen in de twee mappen met kleine, middelgrote en grote sterren uit. Laat de "ogen" in slechts één map met sterren van elk formaat.

Stap 10

Maak een nieuw frame en stel de tijd in, bijvoorbeeld 0,1 sec. Laat de andere set sterren zichtbaar en herhaal de inlijstprocedure. De acties bij de derde set zijn hetzelfde. Sla het bestand vervolgens op als afbeelding in gif-formaat.

Aanbevolen: