Hoe Virtuemart Te Russificeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Virtuemart Te Russificeren?
Hoe Virtuemart Te Russificeren?

Video: Hoe Virtuemart Te Russificeren?

Video: Hoe Virtuemart Te Russificeren?
Video: Руссификация шаблона MegaDeal II от JoomShaper. Руссификация сайта, админки Joomla и VirtueMart. 2024, Mei
Anonim

Virtuemart is een van de meest populaire oplossingen voor het organiseren van een online winkel. De Engelstalige interface kan voor sommige gebruikers echter moeilijk zijn. Als je ook een dergelijk probleem tegenkomt, installeer dan de crack.

Hoe Virtuemart te russificeren?
Hoe Virtuemart te russificeren?

instructies:

Stap 1

Download het Russification-pakket voor de Virtuemart-plug-in. Start hiervoor uw internetbrowser en ga naar https://www.virtuemart.ru. Klik vervolgens op de link "Bestanden" bovenaan de site. Klik op de pagina die wordt geopend in het gedeelte "Categorieën" op de link met de naam van de gewenste versie van de Virtuemart-plug-in (1.0.x, 1.1.x of 2.xx) en selecteer vervolgens het gedeelte "Taalextensies". en klik op de gewenste downloadlink. Geef in het geopende venster de locatie op uw harde schijf op, klik op de knop "Opslaan" en wacht tot het bestand is gedownload.

Stap 2

Pak de inhoud van het gedownloade archief uit in een aparte map. Om dit te doen, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u "Uitpakken". Maak daarna verbinding met je hosting. Gebruik hiervoor een FTP-verbinding met een van de daarvoor bestemde programma's (bijvoorbeeld Total Commander, CuteFTP, Far, etc.).

Stap 3

Selecteer in het menu van de Total Commander applicatie "Netwerk", "Nieuwe FTP-verbinding". Voer het hostingadres in, verwijder het vinkje bij "Anonieme verbinding" en klik op OK. Voer vervolgens uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Eenmaal verbonden, ga naar de beheerder / componenten / com_virtuemart / talen / map. Open in een ander venster van de bestandsbeheerder de map waarin de inhoud van het gedownloade archief is uitgepakt. Selecteer alle bestanden erin en kopieer ze naar de talenmap. Houd er tegelijkertijd rekening mee dat u de inhoud van de map waarin de gegevens uit het archief zijn geëxtraheerd, moet kopiëren en niet de map zelf.

Stap 4

Daarna wordt de Russische taal automatisch ingeschakeld in de Virtuemart-plug-in. In sommige gevallen gebeurt dit mogelijk niet (bijvoorbeeld als Russisch niet als standaardtaal is ingesteld). Open vervolgens in het administratieve paneel "Extensies"> "Taalbeheer" en selecteer de Russische taal. Sla uw wijzigingen op.

Aanbevolen: