Hoe Turgor Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Turgor Te Spelen
Hoe Turgor Te Spelen

Video: Hoe Turgor Te Spelen

Video: Hoe Turgor Te Spelen
Video: What Is Turgor Pressure in Biology? : Biology u0026 DNA 2024, April
Anonim

Turgor is een prachtig computerspel van Russische ontwikkelaars, dat niet alleen veel fans heeft gewonnen in ons land, maar ook in het buitenland, waar het bekend staat als Tension. Deze game is zo ongewoon dat de makers het zelf niet meteen konden definiëren en toeschrijven aan welk genre dan ook. Er wordt aangenomen dat Turgor een overlevingsavontuur is, een overlevingsspel, maar in feite is het een uniek, uniek spel dat niet alleen vragen oproept "Hoe kom je erdoor?", Maar ook "Hoe te spelen?!"

Hoe turgor te spelen
Hoe turgor te spelen

instructies:

Stap 1

Als je het spel aanzet, bevind je je in een ongewone, levenloze, sombere en griezelige wereld genaamd "Gap". De held in dit spel is een lichaamloze, verzwakte geest die probeert eruit te komen of in ieder geval niet te verdwijnen in deze stervende wereld, zichzelf voedend met de overblijfselen van zijn energie. De game heeft zijn eigen filosofie, het zet je aan het denken. Niets daarin wordt direct aangegeven, maar men kan aannemen dat de Gap een tijdelijk toevluchtsoord is voor een stervende ziel, die twee wegen heeft: om in een verschrikkelijker en ondraaglijker wereld te worden geworpen, of om het onmogelijke te bereiken - een doorbraak in een echt, zonnig en mooi leven. Dit is het doel van het spel, om te bereiken dat je een bepaald aantal hartslagen krijgt.

Stap 2

Deze wereld wordt geregeerd door machtige en wrede wezens die zichzelf Broeders noemen. Ze houden de zusters in onderwerping - breekbaar, lijdend, maar sluw. Elk van hen wil in een betere wereld komen, maar heeft daar de kracht niet voor. De held, jij dus, kan haar hierbij helpen door zichzelf op te offeren en haar geest in de Gap te begraven. Praat met de zussen, zij kunnen je veel nuttige informatie geven en je helpen je doel te bereiken.

Stap 3

De belangrijkste bron van het spel is energie genaamd "kleur", dit is gezondheid, arsenaal en karaktereigenschappen. Het zijn er in totaal zeven, ze bevinden zich in de Gap en kunnen worden vermenigvuldigd door levenloze bomen te voeren. Verzamel kleur door wezens te doden, tuinen te laten groeien en uit afzettingen te halen. Alle spelacties worden uitgevoerd met behulp van speciale karakters die de held met kleur tekent. Sommige borden worden door de zusters getoond, andere vind je op de locaties. Alle acties vereisen de uitgave van kleur, inactiviteit put ook langzaam de kleur uit, dus je moet er constant naar zoeken, je "harten" vullen - een soort capaciteit voor het opslaan van energie, waarvan de hoeveelheid tegen het einde van de periode 21 zal bereiken spel harten, zullen ontkiemen en veranderen in een hulpmiddel voor jou - nu kun je het gebruiken, aan zussen geven, doden, bomen laten herrijzen.

Stap 4

Aan het begin van het spel zal de verdediger van de held, een niet nader genoemde zus, je de Gap laten zien - een soort kaart met verschillende locaties. Je moet ook met kleur tussen hen bewegen, trek gewoon een lijn voor hen van de ene plaats naar de andere. Bedenk dat je in het begin niet langs twee zussen kunt gaan voordat je ze genoeg kleur hebt gegeven. Dit zal de weg openen voor anderen, die ook moeten worden "gevoed" - totdat je de top van de Gap bereikt om van daaruit te ontsnappen.

Stap 5

In deze wereld zijn er bepaalde regels opgesteld door de broers. Over het algemeen verbieden ze alles waarmee je de top kunt bereiken, dus om het spel te voltooien, moet je ze constant breken. Voor het negeren van de "taboe"-broeders regelen "executies" - haal bijna alle kleur weg of vermoord. Met hen vechten is niet eenvoudig, je moet veel kleur op voorraad hebben en handelen volgens bepaalde tactieken die voor elk monster anders zijn.

Stap 6

De gebruikte kleur weerspiegelt het leven van de Gap: door veel paars te gebruiken, verwarm je de situatie en wek je de woede op van de wezens die erin leven. Veel goud maakt de broers jaloers, dwingt ze om de kleur die je van de zussen hebt gegeven aan te nemen, azuur laat de tijd sneller stromen, waardoor het einde dichterbij komt, waardoor je kansen om op tijd te zijn kleiner worden. Kies daarom zorgvuldig de gewenste kleur afhankelijk van de omgeving in het spel en je conditie. De kleuren die je hebt, veranderen je kenmerken: azuur maakt de held sneller, paars - sterker, zilver brengt geluk.

Stap 7

Praktisch om een doorbraak te bereiken, "turgor", is het noodzakelijk om alle zusters kleur te geven, alle locaties te omzeilen en alle 20 harten in een bepaalde periode te verzamelen, waarbij de dood door uitputting, aanvallen van broers en agressieve wezens van de kloof wordt vermeden. Daarna verschijnt het laatste hart - "Breakthrough" op de locatie "Well". Je gebruikt het om de echte wereld binnen te gaan. Nadat je alle zusters hebt ontmoet en gesproken, kun je, als je wilt, er een kiezen door deze in plaats van jezelf over te dragen. Elk van hen is de belichaming van twee kleuren, houd hier rekening mee bij het kiezen - een zus met paars kan bijvoorbeeld vernietiging brengen. Aan het einde van het spel "Turgor" zie je hoe de wereld aan de top is geworden.

Aanbevolen: