Huizen Kopen In Fable

Inhoudsopgave:

Huizen Kopen In Fable
Huizen Kopen In Fable

Video: Huizen Kopen In Fable

Video: Huizen Kopen In Fable
Video: Koop GEEN vastgoed om te verhuren in 2021 2024, Mei
Anonim

Peter Molyneux gaf spelers over de hele wereld een reis naar een sprookje, of, letterlijk, een fabel - de role-playing hit Fable opende drie keer zijn betoverende wereld met een enorm aantal mogelijkheden voor de spelers. Niet alle mogelijkheden lagen echter voor de hand - bijvoorbeeld veel problemen waarmee gebruikers te maken krijgen bij het kopen van een huis.

Huizen kopen in Fable
Huizen kopen in Fable

instructies:

Stap 1

Het mechanisme voor het verwerven van een huis is in alle delen van Fable hetzelfde. Zoek een gebouw met een houten bord in de buurt. Benader haar en "spreek" door op de juiste toets te drukken. Er verschijnt een interactief menu waarin u de prijs van het huis ziet. Spaar genoeg geld en koop een gebouw. De meest rationele strategie om geld te verzamelen is om de goedkoopste gebouwen te kopen en ze te verhuren - in dit geval zal het geld zich passief ophopen tijdens het spel, waardoor je steeds duurdere huizen kunt kopen.

Stap 2

In het eerste deel van Fable kun je formeel slechts een paar gebouwen kopen. In de praktijk kun je echter de hele stad als geheel opkopen, waarbij je een beetje morele principes opgeeft. Sluip 's nachts de aandacht van de bewakers en sluip elk huis binnen dat je leuk vindt en vermoord de eigenaren. Dit moet zo snel mogelijk gebeuren, voordat het geluid toeneemt. De volgende ochtend na de aanslag ziet u dat het huis te koop staat. Hetzelfde geldt voor tavernes en winkels.

Stap 3

In Fable 2 is er een uiterst eenvoudige manier om geld te besparen om een huis te kopen. Koop het goedkoopste gebouw in het spel (Bowerston's oude wijk, 2000 goud), verlaat het spel, ga naar je xbox-instellingen (het tweede deel van de serie kwam niet uit op pc) en stel de datum precies volgend jaar in. In het spel krijg je alle benodigde huur voor deze periode bijgeschreven - het zal meer dan genoeg zijn tot het einde van het spel.

Stap 4

In Fable 3 kun je vanaf het begin geen huizen kopen. Hiervoor moet je een speciale set aanschaffen: "Pakket ondernemerschap". Dit moet worden gedaan op het "Path to Power", dat toegankelijk is vanuit het menu en op bepaalde punten in het spel. Volg na aanschaf van deze functie de instructies die in de eerste stap zijn beschreven. Houd er echter rekening mee dat gebouwen in dit deel van het spel gerepareerd moeten worden, en als ze na aankoop niet in een fatsoenlijke staat worden hersteld, zullen er problemen zijn met de huur.

Aanbevolen: