Hoe Paginanummers In Woorden Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Paginanummers In Woorden Te Zetten
Hoe Paginanummers In Woorden Te Zetten

Video: Hoe Paginanummers In Woorden Te Zetten

Video: Hoe Paginanummers In Woorden Te Zetten
Video: paginanummer vanaf de Inleiding 2024, April
Anonim

De paginanummering is een voorwaarde voor de juiste vormgeving van de abstract, scriptie of scriptie. Zelfs in gewone banen die geen strikte ontwerpvereisten hebben, kan paginering erg handig zijn - hiermee kunt u snel alle informatie vinden die u nodig hebt. De pagineringsfunctie is beschikbaar in elke versie van MS Word.

Paginanummers in Word zetten
Paginanummers in Word zetten

instructies:

Stap 1

MS Word 2003

Eerst moet u het menu "Invoegen" openen en vervolgens het item "Paginanummers" selecteren.

Stap 2

Verder moet u in het geopende venster de nummeringsparameters selecteren (uitlijning, positie van nummers). In het geval dat u aanvullende instellingen moet wijzigen, klikt u op de knop "Formatteren".

Stap 3

In dit venster kunt u het formaat van cijfers of letters selecteren die in de nummering op uw pagina zullen worden gebruikt. U kunt ook de functie "Begin met:" gebruiken, waarmee u het nummer kunt wijzigen waarmee de nummering begint.

Stap 4

MS Word 2007

In deze versie van MS Word is het nog makkelijker om pagina's te nummeren. Eerst moet u de categorie "Invoegen" selecteren en vervolgens op de lijst "Paginanummers" klikken. Daarin kunt u de locatie van de nummers op de pagina kiezen, hun formaat.

Aanbevolen: