Foto's Afdrukken

Inhoudsopgave:

Foto's Afdrukken
Foto's Afdrukken

Video: Foto's Afdrukken

Video: Foto's Afdrukken
Video: Foto's afdrukken aan de KRUIDVAT automaat 2024, Mei
Anonim

Met de komst van digitale fotografie zijn mensen niet gestopt met het afdrukken van foto's op papier. Veel mensen houden liever een foto in hun handen en kijken er niet alleen naar op het scherm. Bovendien kan van de afgedrukte afbeeldingen een heel album worden gemaakt.

foto in printer
foto in printer

instructies:

Stap 1

U kunt foto's afdrukken met een fotoprinter. Met de komst van inkjet-fotoprinters is het afdrukken van foto's eenvoudig geworden. Nadat u eenmaal geld aan een printer hebt uitgegeven, kunt u op elk gewenst moment alle gewenste foto's afdrukken. Met laserprinters kunt u foto's van betere kwaliteit krijgen, maar door de hoge kosten van de printers zelf en de verbruiksartikelen kunnen ze niet worden aanbevolen voor aankoop aan een groot aantal consumenten.

Stap 2

U kunt de foto's die u nodig heeft naar een schijf of flashstation kopiëren en een van de fotosalons in uw stad bezoeken, waar de benodigde foto's op professionele apparatuur worden afgedrukt.

Stap 3

U kunt uw foto's afdrukken met speciale terminals voor het afdrukken van foto's die in grote winkelcentra of fotowinkels zijn geïnstalleerd. Dergelijke terminals kunnen niet alleen foto's accepteren om af te drukken op compacte media, maar ook om foto's vanaf uw mobiele telefoon af te drukken met behulp van het Bluetoth-protocol.

Stap 4

U kunt het afdrukken van foto's bestellen zonder uw huis te verlaten, en de foto's worden per koerier of post bij u afgeleverd. Er zijn hiervoor talloze online digitale fotoafdrukservices, zoals: www.pixart.ru, www.netprint.ru, www.seephoto.ru, www.fotosalon.org, www.foto.alttelecom.ru, www.getfoto.ru en vele anderen

U kunt degene kiezen die bij u past met zijn prijzen, betalingswijze, levering en levertijden. Sommige onlinediensten bieden, naast het traditionele afdrukken op fotopapier, aan om foto's af te drukken op T-shirts, mokken, borden en andere items.

Aanbevolen: