Eén Foto Per Vel Afdrukken

Inhoudsopgave:

Eén Foto Per Vel Afdrukken
Eén Foto Per Vel Afdrukken

Video: Eén Foto Per Vel Afdrukken

Video: Eén Foto Per Vel Afdrukken
Video: Как сделать принт из фото для принтшопа Teepublic. Как заработать в интернете. Обзор Poly 2024, Mei
Anonim

Soms zijn er situaties waarin u één afbeelding op het hele A4-vel moet afdrukken. Standaard wordt er afgedrukt met de werkelijke afmetingen van de afbeelding, maar wat als u de afbeelding wilt vergroten? In dit geval moet u op de afdrukinstellingen letten.

Eén foto per vel afdrukken
Eén foto per vel afdrukken

Het is nodig

Printer

instructies:

Stap 1

Open de afbeelding met het programma dat u gewend bent. Zoek naar afdrukinstellingen - meestal staat dit item in het menu-item "Bestand" of wordt opgeroepen door op Ctrl + P op het toetsenbord te drukken. Het is ook vermeldenswaard dat u een afbeelding rechtstreeks vanuit de browser kunt afdrukken. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer "Afdrukken".

Stap 2

Als het programma niet de mogelijkheid heeft om af te drukken, opent u de afbeelding in de standaard Windows Photo Viewer. Klik op de bovenste knop "Afdrukken", en selecteer vervolgens dezelfde "Afdrukken". Het venster voor het instellen van afdrukparameters wordt geopend. In de regel worden voor het afdrukken van documenten standaardparameters gebruikt, die zijn geregistreerd in het besturingssysteem van een personal computer.

Stap 3

Let op uw printerkeuze, papierformaat en afdrukkwaliteit. Selecteer de gewenste afdrukmodus: volledige pagina. Schakel Picture Fit Frame uit zodat het afdrukhulpprogramma het standaard afbeeldingsformaat niet respecteert.

Stap 4

Klik op de knop Afdrukken onder aan het scherm en wacht tot uw printer de taak heeft voltooid. Laserprinters printen vrij snel, inkjetprinters veel langzamer. Trek geen onvoorbereide pagina uit de printer. Wacht tot het document volledig is afgedrukt. Als uw inkt bijna op is, kunnen er enkele onnauwkeurigheden op papier staan.

Stap 5

Als het resultaat u niet bevalt, kunt u de procedure herhalen door de instellingen te wijzigen. Als u in het instellingenvenster op "Opties" klikt, kunt u de printerinstellingen en kleurinstellingen aanpassen. U kunt ook van internet een programma downloaden dat speciaal is ontworpen voor het afdrukken van kleuren- of zwart-witfoto's.

Aanbevolen: